Почивка край Бургас – Къща за гости Бухлевата воденица

1
187
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Къща за гости Бухлевата воденица се намира в близост до Бургас (Пети километър). Разполага с леглова база 28 места и механа. Обектът се намира на спокойно място както в близост до града, така и извън него. Разполага с ресторант и магазин. Всичко е подбрано с вкус и класа. Потопете се в народната българска атмосфера, в традицията, с впечатлението за приветлива обстановка, която се допълва от топло и професионално обслужване!

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 35 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в Двойна стая
Една закуска
Една вечеря
Wi-fi интернет
Ползване на свободен паркинг
Курортна такса, хотелска застраховка и ДДС

„Потопете се сред традиционни специалитети от българската и европейската кухня, вещо приготвени от нашият майстор готвач.
Неустоими пресни салати, апетитни предястия и топли гозби ще утолят глада Ви, а подбрана селекция вино и чудна ракия – жаждата Ви. Заповядайте сред битова обстановка, уют и топла атмосфера в Механа Бухлевата воденица. Създайте на семейството, любимата жена и добрите приятели незабравими мигове под звуците на приятна музика и българска фолклорна атмосфера. Разполагаме с просторен салон, подходящ както за романтични срещи и събирания в тесен кръг, така и за големи мероприятия в празничните нощи, сватби, кръщене, фирмени партита, юбилей и други специални поводи. Очакваме от вас само едно – добро настроение и весела компания.“