Барселона са готови да продадат Гризман

1
123
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Барселона са склонни да продадат френския нападател Антоан Гризман това лято, едва година след скандалния му трансфер срещу 107 милиона паунда от Атлетико Мадрид.

Шампионите на Ла Лига прекараха близо година в опити да изкушат Гризман да премине на „Камп Ноу“ и накрая успяха миналото лято, но той не оправда очакванията им, тъй като успя да отбележи едва 15 гола в своите 48 участия за клуба през този сезон.

Гризман загуби мястото си в стартовия състав

Той стартира унизителната загуба с 8:2 от Байерн Мюнхен на пейката и не успя да донесе промяна в мача след влизането си в игра на полувремето, а сега Sport пише, че Барселона е готова да се раздели с него, ако получи добра оферта.

Загубата от Байерн помогна на шефовете на Барса да осъзнаят колко много неща трябва да се променят на „Камп Ноу“, но проблемът е, че в момента те нямат много пари. Коронавирусната пандемия осакати финансите им, така че сега не е най-подходящото време за големи промени в отбора.

От клуба искат да съберат пари, като продават играчи и са толкова решени на промени, че само Лионел Меси, Клеман Ленгле, Марк-Андре тер Стеген и Френки де Йонг могат да са спокойни за мястото си в отбора. Всички останали са на масата за трансфери.

Меси е един от четиримата играчи, които са в безопасност

За съжаление на Барселона, сега едва ли е най-добрият момент да опитате да продадете играч на стойност 107 милиона паунда, който току-що завърши разочароващ сезон. Малко отбори разполагат с подобни суми, а тези, които ги имат, едва ли ще го искат.

Пари Сен Жермен са потенциални кандидати, а името Манчестър Юнайтед често се коментира, но все още няма конкретен интерес към Гризман.

Барселона се надява да замени Гризман за Лаутаро Мартинес

Барселона се надява да продаде Гризман заедно с неговите проблемни колеги Усман Дембеле и Филипе Коутиньо, за да финансират ход за Лаутаро Мартинес от Интер, а Неймар вероятно ще се върне на радара, ако бъдат събрани достатъчно пари, но ще се наложат разходи и за полузащита и защита.

Назад младежът от Манчестър Сити Ерик Гарсия е близо до върха в списъка с желания, а Пау Торес от Виляреал също е на радара.

Източник: FOTMOB

Категория: Футболни трансфери

Тагове:
Ла Лига, Барселона, Антоан Гризман