Транспортна борсаTRANS ASIC

2
88
Добави коментар
transasic
transasic

Увеличете ангажираността и печалбите си с TRANS ASIC

Търсите ли надеждна борса за товари и камиони? Искате ли да увеличите работата си по 3 пъти и да реализирате по-големи печалби? Ако отговорите с ДА, то TRANS ASIC е най-добрия начин да достигнете до нови клиенти и превозвачи. С наша помощ собствениците на товарни превозни средства ще открият партньори, с които да работят, а спедитори и товародатели търсещи превоз на товари, ще се сдобият със сигурни и качествени услуги по транспортиране и спедиция в Европа.

Чрез платформата TRANS ASIC ние предлагаме нещо повече от борса за товари.

Kато спедитор или товародател достигането до толкова много транспортни фирми никога не е било по-лесно. Ако имате нужда от превозвачи, транспортната борса ви позволява да получите достъп до голяма база данни с транспортни фирми в цяла Европа.

Като превозвач може да обявите вашите превозни средства и да намерите голямо разнообразие от товари. Празните курсове остават в миналото, открийте множесто предложения за партньорство и сътрудничество.

Нашата транспортна борса проверява всички потребители на системата. Ние няма да допуснем некоректни фирми и търговци да участват в транспортната борса.

А ето и какво предлага борсата за товари TRANS ASIC на потребителите си:

Достъп до голяма база с оферти за превозване на товари и багажи Фирми и организации търсещи бусове и камиони за превоз Възможност да публикувате свои обяви за товари и транспорт 100% сигурни и проверени фирми в транспортния сектор Лесен за използване и интуитивен интерфейс независимо дали работите на компютър или телефон

Това са само малка част от услугите на нашата онлайн борса за товари. Главната идея е вашата компания да получава ежедневни, ежемесечни и ежегодни оферти за транспортиране на продукти и/или материали. В същото време даваме възможност на клиента да избере най-качествените фирми предлагащи спедиция, превоз на товари, международен транспорт.