Дневен хороскоп за 24 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
136
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

6 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион продължава да ни предупреждава за скрити опасности, но и подобни не видни на пръв поглед възможности. Интуицията ни е забележителна и може да ни направлява, да се превърне във верен ориентир и способност да се справяме с всякакви ситуации, включително такива, които ни изненадват или тревожат, а последните могат да се проявят по различни поводи- вътрешно усещане, външни провокации…

Традиционно Луната в Скорпион ни подтиква да бъдем по-адаптивни или да трансформираме нещо в бъдещите си планове, оценки, линия на поведение. Тези послания към нас сега са усилени, защото Слънцето съвсем скоро промени своя знак и вече транзитира през Лъв. Ако до скоро Слънцето в Лъв ни е уверявало, че „ще бъде така, както искаме и стига да го поискаме и да вярваме в собствените си способности и потенциал“, то Слънцето в Дева ще ни подтиква да се ориентираме само към онова, което е „сигурно“, доказано може да се материализира и на практика. Все повече се връщаме или придържаме към навици, които сме отработили, на които можем да се доверим. На този фон Луната в Скорпион ще ни се отразява доста конструктивно, така че ще сме склонни да променяме само онова, която няма да ни навреди и без излишни експерименти.

Денят може да се окаже доста резултатен, плодотворен поради всичко горе-описано.

Въпреки всичко Луната в Скорпион ще оцвети и определи емоционалния фон, а той ще се насити от този сектор с ярки преживявания, желания и страсти, които ще ни направят по-неспокойни от обикновено, добрата новина е, че това ще е своеобразен стимул да ги постигнем и колкото са по-силни амбициите, толкова повече ще нараства шанса да постигнем целите си и вид удовлетворение, при Луна в Скорпион разбуждаме или отключваме качества в себе си, които до този момент не сме забелязвали, били са неактивни и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– денят изисква повишена адаптивност поради допълнителни ангажименти, защото се налага да се справяте с дела, които са изостанали или пък са изненадващи. Но вие можете да се справите и дори аспектацията на звездите е такава, че точно днес, онова, което ви дестабилизира, понякога и чисто финансово, но не само, точно сега-можете да откриете начини и средства да се справите или да го превъртите във ваша полза, да спечелите нещо. Повишени разходи са вероятни или това са полезни инвестиции, но и вероятност да подействате позитивно на онова, което имате-също. Прозирате истини, надниквате отвъд видимото и това ви прави по-силни.

Телец, Дева, Козирог– денят е много ползотворен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота и следствие на подкрепа, която получавате. Отново са във фокус важни за вас връзки. Разяснителни разговори и доста емоционални срещи или новини- са повече от вероятни. Все ще се намери някой, който да докосне сърцето ви, да ви порадва. Ако все пак възникнат някой изненади, които показват слаби звена в контактите ви, то днес вие можете да ги премахнете, стига да искате и да не са преминати някой граници…Тези изненади също така ще са показателни- какво трябва да обновите, промените, за да са по-здрави отношенията ви. Отличен ден да преговаряте за интересите си, да искате, за да ви се даде, да влизате във вид съдружие, да скрепвате отношения или да прекарате приятни мигове с любими хора.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях може да са допълнителни, изненадващи и т.н. Все пак- вие се справяте отлично, а това пряко ще се закодира в имиджа ви, а ако условията на труд го позволяват- ще можете да спечелите нещо- бонус, повишение и т.н. Ако това ви интересува- можете да направите положителни трансформации на работното си място, да отстраните онова, което ви дестабилизира, действа зад гърба ви или извън контрола ви. Някой слабости и вид безпокойство ще ви помогнат да откриете невидими до този момент варианти или начини за преодоляването им.

Риби, Рак, Скорпион– денят е доста подкрепящ за вас и вие ще го усетите в лицето на конкретни хора или обстоятелства. Повечето от вас ще са доста инициативни и по един естествен начин ще се оказват в център от събития или внимание. Денят е подходящ да утвърдите авторитета си, да постигнете вид стабилизация, конкретна цел. Днес все ще се намират средства или начини, така че да получите желаното, ако то е реалистично…Добър ден за укрепване на отношения-лични или делови. Все пак информационният поток ви носи и изненади, едва ли е нещо сериозно, а по-скоро повод да си „сверите часовника“ и да вземете съответни мерки. Мнозина ще се разтоварят в приятна компания, ако рутината не е на дневен ред или пък ще балансирате и между двете…