Кабала амулет от сребро “КЛЮЧ за ИЗОБИЛИЕ” 1461M

1
155
Добави коментар

Дамска сребърна бижутерия, Духовни KABBALAH бижута от сребро, Изчистени модели, Изчистени модели, Медальони, Мъжки медальони, Унисекс бижута от сребро Кабала амулет от сребро “КЛЮЧ за ИЗОБИЛИЕ” 1461M

Кабала амулет от сребро “КЛЮЧ за ИЗОБИЛИЕ” 1461M

Сребърен ключ с въртяща се монета – гравирана с еврейските букви Samech-Alef-Lamed, което е едно от 72-те имена на Бог.

Свързва се с изобилие, богатство и просперитет.

широчина: 18 мм. / дължина: 39мм.

От едната му страна е гравирана част от молитвата Tikun Klali, която засилва положителните промени в материалния и духовният свят.

А от другата страна поговорката: „Божието благословение ще обогати“.

Висулката е изработено от стърлингово сребро. Горната част на ключа е украсена със сребърна въртяща се монета, гравирана с едно от 72-те Божии имена. Смята се, че комбинацията Samech-Alef-Lamed привлича изобилие и богатство. Сребърното тяло е гравирано с молитва Тикун Клали. Според великия равин, Нахум от Бреслов, Тикун Клали е мощна молитва за изкупление на греховете, инструмент, който засилва положителните промени както в материалния, така и в духовния свят. Ключът е гравиран и с поговорката: „Божият благослов ще обогати“. Според свещените източници на кабалистите ключът е символ на успех и просперитет.

За всички ръчно изработени медальони се използва високо качествено сребро с проба 925.

Долната част на ключа е оформена като еврейската буква Peh (פ), а кухата част на буквата е оформена като еврейската буква Bet в библейски стил. Буквата Пех, която означава богоугодна реч, създава буквата Bet – по този начин символизира Творението, тоест – Бог в Своята реч е създал света.

137,00 лв. с ДДС