Дневен хороскоп за 26 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
137
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

08 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец ни подтиква да действаме с голям ентусиазъм и размах. Вероятно това е начинът да се преминават определени граници- това е символът и значението на Стрелец- да надскачаме познатото, да опознаваме нови хоризонти, съответно- да се добираме до възможности, които са били недостъпни за нас до този момент.

При Луна в Стрелец нарастват- борбеността, смелостта, своеобразен хъс към риска…Уловката на днешния ден е, че тази мощна енергия трябва да се насочи в оптимално позитивна посока, за да не предизвика обратен от очаквания резултат, а това е твърде вероятно…

Не е изключено да изпитаме вътрешно противоречие между дисциплина и отговорности, към които трябва да се придържаме и онова, което чувството ни за справедливост или пък свобода диктуват.

Можем да попаднем в ситуации на своеобразен сблъсък между идеали и реалност, практични оценки и „вътрешен бунт“. Кой ще надделее? Най-добре е да не се губят по-далечни перспективи на развитие, които Луната в Стрелец винаги ни показва по различни начини и нека тази огнена енергия се впрегне в дела, които могат да се осъществят на практика… Ако не успеем да се справим с тази задача, тогава денят ще премине в раздразнение, разпиляване в различни посоки и без да отхвърлим нито една задача до край или по начин, който е уместен.

Можем да ставаме свидетели на гръмки и преувеличени изказвания, препоръчително е да се пазим от внушения, измами и манипулации, особено в следобедните часове и вечерта.

Същевременно- кои наши мечти могат да се сбъднат и кореспондират с очакванията ни- ще бъде доста видно по различни поводи..

Овен, Лъв, Стрелец– може да бъдете обзети от особен вид ентусиазъм, с който ще се стремите да разчупите норми и правила, да се бунтувате срещу несправедливости, срещу които сте изправени. В друг вариант- днес рутината силно ще ви дразни или може да имате усещането, че трябва да се занимавате с дела, които не са ви твърде по вкуса. Но можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на какво можете да разчитате, какво препятства пътя ви към успеха. Денят вероятно няма да премине по предварителен график и действително ще се разпилявате между различни приоритети или ще намирате да избягате, обиколите онова, което не ви е твърде по вкуса. Внимавайте това да не ви навреди по някакъв начин, дори и чисто финансово или пък на вашата стабилност, репутация и т.н. Ако има скрити процеси, които ви влияят, то те ще бъдат също по-видни  от обикновено и нека това да е повод да ги отстраните и то стратегически, а не емоционално, със спонтанни реакции и т.н. Ако има слаби звена във вашето семейство- отстранете ги с диалогичност и т.н.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога допълнителни или не планирани. Днес може да ви се налага по различни поводи да защитавате интересите си, чисто финансови, но не само. Мнозина могат да предприемат действия, с които да отстранят влияния, които им нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл. В друг вариант- разбирате в по-ярки краски на кого можете да разчитате, съответно-не и това ви подтиква да преоцените важни за вас връзки. Денят е подходящ да направите своеобразна чистка от зловредни влияния, ще имате достатъчно подсказки…все пак повишени разходи са доста вероятни, в оптимален вариант- те ще бъдат полезни инвестиции. Все пак не позволявайте чисто материални въпроси да застават между вас и любими хора, ако ескалира подобна предразположеност, опитайте се да ги решите конструктивно…

Водолей, Везни, Близнаци– денят предразполага към разяснителни разговори, при които то „клечка може да стане мечка“. Същевременно се набелязват слаби звена, разбирате по различни поводи кой действа против интересите ви и т.н. Информационният поток е много усилен и получавате ценно знание. Възползвайте се от него, но не позволявайте вид провокации да объркват плановете ви, да подменят намеренията и очакванията ви. В повечето случаи от вас ще се изисква да сте по-гъвкави, вероятно и дипломатични, за да превъртите някой предизвикателства в полза. Подходящо време да оздравите важни за вас връзки и като отстраните слаби звена, ако набележите такива. Отличен признак е, ако днес отношенията ви са хармонични, особено с личности, които влияят на благосъстоянието ви и стабилността ви, значи- можете да разчитате на това и в бъдеще.

Риби, Рак, Скорпион–  днес ежедневието е доста натоварено, може да променяте предварителните си планове следствие на получена информация, предложения, разяснителни разговори и силно влияние от страна на важни за вас хора. В оптимален вариант- вие ще получите подкрепа, благодарение на която ще превъртите всички предизвикателства в полза и ще спечелите от това- нещо материално, под формата на морално удовлетворение. Разбирате кои от вашите мечти са осъществими или пък в сферата на илюзиите. Околните могат да бъдат верен коректив, дори и това понякога да е повод за напрежение или спорове. Повишени разходи също са вероятни, нека да бъдат и целесъобразни, а не следствие на неблагоприятни въздействия от определени хора, които се възползват от вас. Дребни действия имат широко отражение върху репутацията ви, кариерното ви развитие, демонстрирайте най-доброто от себе си, бъдете по-смели и това няма да остане незабелязано, без съответни последици.