Дневен хороскоп за 29 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
126
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11 лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог днес няма да ни позволи отпускане, въпреки че е почивен ден за мнозина. В повечето случаи ще сме силно фокусирани върху приоритети, които са ключови за нашата стабилност, просперитет, сигурност на различни нива.

Концентрацията е толкова силна, че по един естествен начин ще отключва вид прозрения, мобилизация, не са изключени крайности в реакциите, повече решителност, особено там, където сме набелязали слаби звена, които действат против интересите ни в един по-широк смисъл.

Не са изключени малки или по-големи „земетресения“ в живота ни, които в оптимален вариант ще наместят пластовете под краката ни, ще разтоварят вид напрежение. Или пък- ще преобразят обстановката около нас.

Част от тенденциите ние ще ги задаваме, но други ще ескалират по външни причини и като своеобразен пик на натрупани вече перспективи…

По различни поводи могат да се преобразят нашите чувства, онова, което отчитаме за ценно, любимо…

Денят е показателен за вектор на развитие в личен и по-глобален аспект…

Денят е също така е особено резултатен- следствие на съобразителност, практичност, упоритост, целесъобразност…

Възможни са ярки емоционални преживявания, не винаги приятни, но стигащи до дъното на истини…

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е натоварен с множество ангажименти, които няма да ви позволят отпускане. В друг случай теми, които се отнасят до финансовата ви сигурност- обсебват вниманието ви, мобилизират ви, а практични настроения- правят действията ви целесъобразни и високо-ефективни. Може да преоцените всичко ценно за вас- обстоятелства, източници на доходи, любими хора. Случващото се не е случайно, а своеобразна развръзка или е много показателно- на какво или кого можете да разчитате, какво трябва да преодолявате. Не се въвличайте в конфликтни точки, не губете крайните си цели от поглед и ще избегнете някой провокации, които все пак могат да завлачат и загуби-материални, морални.

Телец, Дева, Козирог– в душата ви бушуват силни страсти, но и хладни анализи, ескалират вид равносметки. Всичко това се превръща в повод да вземете важни или определящи решения, да бъдете по-инициативни и т.н. Действията ви са високо-ефективни и способни да преобразят обстановката около вас, да променят вектора ви на развитие и в повечето случаи- ще имате силата и волята да направите пробив в избрано от вас направление. Ако има приоритети, които действат зад гърба ви или отчитате за извън контрола си, то днес те непременно ще напомнят за себе си, същевременно точно сега- най-силно можете да им въздействате.

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква висока адаптивност и според  получени новини. Осветяват се въпроси, които се отнасят до важни за вас връзки. Може да проведете емоционални или разяснителни разговори, които да преобразят отношенията ви. Това няма да е случайно, а естествена развръзка на вече създадени тенденции, съответна информация, понякога- възможност да надникнете отвъд видимото и със съответните последици. Знанието винаги е сила- възползвайте се по оптимален начин. Денят е подходящ да защитите интересите си, да се предпазите от евентуални загуби-материални или морални, но ключово условие е да си партнирате, да получите вид одобрение и подкрепа от хора, които ви влияят подчертано. Избягвайте конфликти, дори и да има провокации в тази посока. Все пак може да скъсате контакти, които ви носят предимно щети или да се разграничите рязко от тях.

Риби, Рак, Скорпион– звездите осветяват вашите партньорски отношения, важни за вас връзки. Случващото се не е случайно, а под формата на своеобразна развръзка или е показателно за силните или слабите звена между вас и околните. Днес вие можете да преобразите отношенията си и нека това да е в положителна за вас посока. Ако денят премине без конфликти, това ще е отличен признак, че всичко между вас е наред и можете да разчитате на същото и в бъдеще. Ако ескалират различия- препоръчително е да им обърнете специално внимание, защото те може да са много по-дълбоки, отколкото предполагате.  Водите емоционални или разяснителни разговори, в този процес не бива да губите интересите си от поглед и да позволявате влияния, които ви нанасят щети…