Дневен хороскоп за 30 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
138
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12 лунен ден, Луна във Водолей

Луната във Водолей днес ще ни действа като „глътка свеж въздух“. Можем да получим тази „свежест“ чрез високата си социална активност, като прекараме повече време навън и с приятели, разтоварим се в приятна компания.

Ще имаме подчертано желание да споделяме своите мисли, впечатления, да разнообразим ежедневието си и в значима степен това ще се превърне в своеобразен отдушник на силните емоции, които ни владеят в последно време.

Денят може и да не премине точно така, както очакваме, но по-позитивно, отколкото предполагаме.

Могат да ни се предоставят внезапни възможности, които се отключват следствие на креативния ни подход, вид подкрепа, до която успяваме да се доберем..

При Луна във Водолей по-лесно се разделяме с онова, което ни тежи, ограничава, по-отворени сме към новото, различното, а това по един естествен начин отваря варианти, допринася за самоувереността ни, вярата в по-доброто бъдеще и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– днес получавате интересни, приятни новини и предложения, които могат да ви разтоварят от напрегнатото ежедневие. Появяват се хора, на които можете да се доверите, да споделите, да ви подкрепят. Не са изключени разяснителни разговори, които ще насочат в определена посока важни за вас отношения. Различният, креативният подход ще са много полезни и могат да доведат до резултат, който е по-добър от този в миналото. Няма да ви липсва компания, но тя може да се превърне в повод- ежедневието ви да не премине по предварителен график или пък за допълнителни разходи, в оптимален вариант. За развлечения.

Телец, Дева, Козирог- ежедневието е натоварено с множество ангажименти, но и доста резултатно. Успявате да се справите с онова, за които не ви е достигало време до този момент или вид мотивация. Същевременно допълнителни задачи за изпълнение- ще се превръщат в повод делата ви да не протичат точно така, както очаквате. Самите вие можете да подходите към текущи задачи по нетрадиционен начин и да изненадате околните и в повечето случаи- това ще има позитивен ефект, ще допринесе за чувството ви на щастие, ще се отрази на репутацията ви, може да ви помогне и да спечелите нещо. В друг вариант- ще се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас. Общо- подходът ви е различен, но и печеливш, полезен…или поне ще защити интересите ви.

Водолей, Везни, Близнаци– самоувереността ви расте, а с нея и шансовете да направлявате събитията, да влияете на околните. Днес все ще намирате начин да постигнете своето, да получите вид удовлетворение. Ако една врата се затвори пред вас- ще откривате друга отворена, образно казано, а за това ще ви помага собственият ви креативен, изобретателен подход. Денят не протича точно така, както очаквате, но по-добре, отколкото се надявате. Колкото сте социално по-активни, изказвате идеи и мнения, толкова повече позитивни моменти и резултати ще предизвиквате.

Риби, Рак, Скорпион– мнозина ще имат нужда от почивка или да се справят с домашни, семейни приоритети, а в друг случай- ще предпочитате компанията само на най-близките си хора. Не са изключени внезапни предложения и новини, които да объркат предварителните ви планове и в повечето случаи приятно. Общуването ни носи много полезно знание, част от него ще ви учуди, друго може да не е твърде по вкуса ви и дори да разбие някой ваши представи, но със сигурност ще е полезно. Успявате да надникнете отвъд видимото, ако има скрити процеси там, ще ги идентифицирате, а заедно с тях- и паралелни шансове.