Дневен хороскоп за 01 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
119
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна във Водолей/Риби

До 12:30 бг време луната е във Водолей, а после ще премине в Риби.

Докато е във Водолей Луната нашата социална активност все още ще бъде доста висока, а общуването ще е проводник на възможности, шанс да открием подкрепа от подходящи хора, да постигнем целите си и като обединим усилия.

Към обяд Луната ще премине в Риби и ще усили впечатлителността ни в пъти, ще попиваме като „гъба“ чуждите настроения и ще усещаме още във въздуха- шансове, но и препятствия.

Луната клони към Пълнолуние, така че днес следобед и утре особено- нашата интуиция ще е забележителна.

Някой ще имат ярки предчувствия, граничещи с паранормалното.

В други случаи ще се увеличи възможността да надникнем отвъд видимото- да узнаем тайни, там където ги има, скрити процеси и т.н.

От една страна емоционалните ни преживявания ще станат много по-дълбоки, а от друга- ще можем да разчитаме и на хладна, практична прозорливост.

Всичко това като тенденция ще направи деня доста информативен, вероятно наситен с  възможности, също- вид яснота, развръзки, показателни събития днес и утре…

Луната в Риби има за свойството и да ни разпилява в различни посоки, така че не винаги ще ни е лесно да се концентрираме.

Овен, Лъв, Стрелец– до обяд денят ви е динамичен, изпълнен с ангажименти, които в повечето случаи са приятни, дават ви шанс да проявите себе си, а инициативността и качествата ви да бъдат забелязани, оценени, да получите одобрение и подкрепа. Мнозина получават интересни, приятни известия и предложения. Следобед може да сте по-разсеяни, да имате нужда от почивка или само компанията на най-близките ви хора, с които да се разтоварите в уединение. Обземат ви носталгични или романтични настроения, впечатлителността ви е значима и интуитивно ще усещате настроенията на околните, възползвайте се по оптимален начин. Ако има тайни процеси, които ви влияят, но също и скрити, допълнителни възможности- ще можете да ги идентифицирате.

Телец, Дева, Козирог– до обяд успявате да отхвърлите множество ангажименти и да спечелите от това. Действията ви са високо-ефективни и със съответните последици за професионалната ви реализация, печалби и т.н. Следобед и вечерта информационният поток се усилва, появяват се хора, които ви указват значимо въздействие, влияят на психиката ви или докосват сърцето ви. Постепенно навлизате във важна фаза, която осветява важни за вас отношения- партньорски, лични или делови. Това е подходящо време да ги оздравите, изчистите евентуални недоразумения.

Близнаци, Водолей, Везни– до обяд всичко ви се получава с по-голяма лекота, думите ви имат чуваемост, а действията ви срещат подкрепа от хора и обстоятелства. Колкото сте по-инициативни през това време, толкова повече нараства вероятността да материализирате желанията си през втората част от деня и да спечелите от това. Действията ви са високо ефективни, но ангажиментите постепенно нарастват. Трябва да имате предвид, че случващото се днес и утре може да има широко отражение върху финансовото ви благополучие, онова, което имате-общо или репутацията ви като минимум. Сега е особено благоприятно да насочвате, това ще има широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– до обяд ежедневието не протича по предварителен график, но пък имате шансове да спечелите нещо- чисто материално, но не само. Ако търсите алтернативи на развитие, то ще имате шанс да откриете такива. През втората част от деня инициативността ви ще расте, можете да разчитате на повишената си интуиция, която ще ви помага да откривате пътища към почти всяко ваше желание. Вие ще усещате възможностите и ще се насочвате към тях, освен това влиянието ви върху околните перманентно ще расте, така че с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще се радвате на по-широка подкрепа, одобрение…В друг вариант- навлизате във важен етап, когато можете да насочите важни за вас връзки, партньорските си отношения. Случващото се има широко отражение или е показателно, имайте го предвид…