Спечелете почивки в България, изживявания, раници, термоси и чадъри

1
199
Добави коментар
pgp

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България във всички физически обекти и електронни сайтове, които приемат разплащания на ПОС терминално устройство с карти Bcard.

В Кампанията имат право да участват всички картодържатели на кредитни, дебитни и предплатени, персонални или фирмени карти с логото „Bcard“ или „Bcard ограничена мрежа“, издадени от сертифицирани издатели на карти Bcard от Националната картова и платежна схема. Служителите на Националната картова и платежна схема, както и членове на техните семейства (деца и съпрузи), не се допускат до участие в Кампанията.

Всеки картодържател, отговарящ на условията по т. 4, който заплати с карта „Bcard“ или „Bcard ограничена мрежа” на ПОС терминално устройство във физически обект, интернет сайт или на банкомат в периода на Кампанията, автоматично се включва в томбола за наградите, посочени по-долу. Всеки картодържател участва в Кампанията с всяка извършена от него трансакция. Всички трансакции, извършени с карти Bcard в периода на Кампанията, се включват в томболата за награди. Трансакциите, извършени във всеки един от четирите месеца на Кампанията, ще се включват само в тегленето на награди, което се провежда в месеца, следващ месеца, в който е направена трансакцията.