Блогът на Апостол Апостолов :: ГЕНЕРАЛ НИЩО ИСКА НЕЩО

2
240
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                 АМА И АЗ ИСКАМ

 

„Народните представители по Конституция изразяват волята на народа, затова следва да се съобразят с тази воля, а тя е ясна – незабавни оставки на правителството и на главния прокурор и честни избори.“ Това каза пред журналисти президентът Румен Радев.

 

„Имам вариант за нова Конституция. Няма да се оставя да бъда въвличан в този дебат. Ще го инициирам веднага и то много експертно, но в момента, когато видя оставките. Това в момента е най-важната задача пред обществото. Незабавни оставки на правителството и главния прокурор, служебен кабинет, честни избори, новo доверие“, подчерта Радев.

 

От горното става ясно, че генерал Нищо умее да чете мисли. Той е успял да прочете мислите на целия български народ и ни обяснява, какво точно искаме. Пък ние се заливаме от смях…

 

То всичко хубаво, ама и аз искам нещо. Искам справедливост, а за мен справедливостта се състои в следното: да се отнемат парите на думбазина Джеф Безос и да се дадат на мен. На това му викам аз справедливост.

 

Освен това искам бял „Ролс- Ройс“ плюс вила и яхта на Ривиерата.

 

Послепис:

 

Група граждани, които не одобряват поведението на президента, се събраха на протест пред официалния вход на Военната академия в София, за да причакат Румен Радев на излизане след посещението му за старта на учебната година.

Те обаче нямаха шанс да го срещнат, защото президентът беше изведен от задния изход на Академията. Протестиращите скандираха „Предател“ и „Радев, оставка!“ Защо смелият генерал не посмя да размаха традиционното си юмруче пред тях, остава да гадаем.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.