Дневен хороскоп за 03 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
143
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

16 лунен ден, Луна в Риби

Луната транзитира през последните градуси на Риби и ще усили емоционалните преживявания в пъти. Ще продължат да ескалират интуитивни прозрения, които ще са в съчетание с рационални съждения. Под този натиск възприятията ни за обикалящата действителност ще се променят. Това ще е следствие на собствените ни усещания, но и на реални събития, които могат да преобразят средата ни на съществуване.

Продължават да се разкриват тайни, да се разделяме с илюзии.

Въпреки повишеното напрежение, което се усилва по различни поводи, днес Луната в Риби ще канализира тази енергия в една по-целесъобразна посока, ще действа като „студен душ“, който се стреми да снижи, избегне „взривоопасни ситуации“. Засега това се получава, но няма да е толкова лесно, когато Луната е в Овен, на 04 и 05 септември. В друг случай- ще откриваме изход и варианти там, където не сме ги забелязвали до този момент или определени шансове изплуват по един естествен начин и като своеобразна награда, а това също е повод за известно успокоение.

Хора, които действат фронтално, все едно, че се стремят да „пробият стена с глава“, едва ли ще успеят. Но онези, които използват интуитивен, бих казала хитър подход- могат неочаквано да се сдобият с това, което желаят. Мнозина ще реагират точно така под въздействието на Луна в Риби и ще открият обходни пътища към целите си, ще излизат победители…

Риби е последен зодиакален знак, така че ще ни показва- какво има енергия да продължи напред, да остане в живота ни, с какво ще се разделим. Това послание се потвърждава с развръзки, показателни събития, които традиционно се проявяват по време на Пълнолуние, под чиито въздействие все още сме.

Марс забавя своя ход, предстои да се обърне в ретрограден на 09 септември. До тогава ние все още се борим, стремим се да направим волево пробив в избрано от нас направление. В какво най- много влагате усилия сега? Какво идентифицирате като препятствие което трябва да преодолеете? Това вероятно ще се превърне в лайтмотив до края на годината и ще намери изход точно тогава- декември 2020 и януари 2021г. На този етап следва да се каже, че Марс ще е ретрограден от 09 септември и до 14 ноември, докато е ретрограден Марс ние ще сме по-склонни от обикновено да се връщаме към миналото, да си правим равносметки пряко отнасящи се до нашите действия и колко резултатни са те, ако не са- какво следва да се промени…Изчистват се грешки и се наваксва с пропуски през това време. След 14 ноември всичко отново и постепенно набира скорост до края на годината. Имаме време до тогава да изберем най-вярната посока.

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да узнавате тайни, да идентифицирате скрити процеси, така че да се предпазвате от тях. Ако има илюзии, които не кореспондират с действителността, те също ще бъдат достатъчно видни. Същевременно- днес можете да откриете внезапно обходни пътища към вашите цели, да откриете решение, което не е било достатъчно видно до този момент. В друг случай- днес ескалират развръзки, които показват какво има енергия да продължи в живота ви, какво следва да остане в миналото. Денят не протича по предварителен график, перманентно възникват допълнителни ангажименти, налага се по-внимателно да разпределяте времето си.

Телец, Дева, Козирог– днес ескалират разяснителни разговори, които ще внесат голяма яснота във вашите отношения. Ще имате шанс да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока. Повечето от вас получават желаната подкрепа, водят конструктивни разяснителни разговори или такива, които изчистват недоразумения, скрепват важни отношения. Вие сте верен коректив за околните, така че вашето критично отношение може да разбива илюзии, които не кореспондират с действителността, а това в някой случаи ще обтегне част от вашите контакти. В друг случай- вие ще погледнете на определени личности с „нови очи“, а това ще заздрави едни, ще промени или скъса други отношения.

Близнаци, Водолей, Везни– действията ви са доста конструктивни, такива, които могат да допринесат за по-доброто ви социално положение, имидж…Дава ви се шанс да спечелите нещо- бонус, повишение на доходите, ако условията на труд го позволяват. Случващото се е показателно за професионалната ви реализация, съответно- своеобразни развръзки, които може да са като своеобразна награда за полагани до сега усилия. Но ако е имало скрити процеси, които ви дестабилизират, дори манипулации, илюзии, то те също ще бъдат по-видни, могат да се превърнат в „препъни-камък“ или направо повод за рязък завой. Полезно е да сте по-внимателни към здравето си.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес е висока, дава ви се рядък шанс да насочвате събитията, защото указвате силно въздействие на околните, думите ви имат чуваемост…В повечето случаи ще успявате да превъртате сложни ситуации във ваша полза, да излизате своеобразни победители или да „минавате между капките“ и да излизате сухи, образно казано. Въпреки известно напрежение, което ескалира по различни поводи, точно вие често ще играете ролята на звено, което снижава вероятността от конфликти или пък канализира енергията в оптимално конструктивна посока. Намират се хора и обстоятелства, които ви подкрепят и ви носят удовлетворение.