Модни Блузи за Есен 2020: Модели, които ще ви Помогнат да Изглеждате Перфектно

2
228
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Дамският гардероб е пълен с най-различни неща. Специално място в него е отредено на блузите. Всяка жена има няколко от тях – различни цветове, структури и стилове. Този елемент от дамското облекло се счита за универсален: той се съчетава добре с всякакви предмети от гардероба и е подходящ за жени от всякакъв тип и възраст. Помислете какви стилни есенни блузи ще помогнат на жените да изглеждат перфектно през следващия сезон.

Дантелени блузи

Блузите от дантелен плат, с дантелени вложки или облицовани с дантела, са невероятно женствени и грациозни. С тяхна помощ дамите създават образи, надарени с романтика и скрита страст. Популярни са дантелените блузи от класическа кройка, с обем, ръкави с необичайни форми и оригинални драперии. Такива блузи са подходящи както за специални случаи, така и в офис стил.

Блузи с Връзки

Дизайнерите предлагат на жените да разнообразят есенния си гардероб с блузи с връзки около врата, това е чудесен начин да добавите изтънченост и елегантност към нашия динамичен ритъм на живот. Дори лаконичните модели изглеждат невероятно привлекателни с него. Такъв елемент на декорация се съчетава добре с изправена яка, с изрези с различна дълбочина и форма, с прозрачни ръкави.

Блузи с буфан ръкав

Блузите с обемни ръкави са в тенденция на сезона. Изхвърлени несправедливо от модните подиуми, модели с „фенерчета“ отново нахлуват в живота на модата. Те помагат на жените да бъдат романтични, женствени и дори донякъде мистериозни. Тези блузи изглеждат чудесно с поли със средна дължина и широки панталони с високи рокли. Допълвайки блузи с якета, жилетки или якета, можете да създадете както офис, така и празнична визия.

Блузи под колана

Блузите под колана ще бъдат особено търсени през есенния сезон на тази година. Този модел се фокусира върху тънка женска талия, перфектно подчертава пищен бюст и тънка фигура. Колани с различна ширина са перфектно съчетани с този стил.Блузи за колан са пришити от коприна, вискоза, памук и трикотажни платове. Модните дизайнери съветват да се използват следните нюанси тъкани в действителни блузи под колана: сиво; бял; фуксия; син; лилави нюанси.

Познавайки модните тенденции, лесно е да закупите стилни модели блузи, които ще ви помогнат винаги да изглеждате женствени и елегантни и ще покажат вашия безупречен вкус. Какъв стил блуза имаш в гардероба си? Напишете в коментарите с какво ги комбинирате.

16 Модни Вечерни Рокли- Стилни и Съблазнителни модели за елегантни дами

Кой топ да изберете за права пола?18 Стилни примера за модерна визия

Как да носите панталони с висока талия тип банан?

Он-лайн Магазин за Бални рокли

Тюрказен Маникюр -Интересни идеи

Как красавиците изглеждат без филтри- Разобличение в Инстаграм !

Модна визия в Син цвят – зашеметяващи идеи

Портрет по Снимка за Подарък