Септември в Слънчев бряг – Апартхотел Магнолия Гардън

1
141
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Апарт хотел Магнолия Гардън се намира в к.к. Слънчев бряг – запад, на около десетина пешеходни минути от плажа. Хотелът предлага настаняване в елегантни апартаменти с по една спалня и апартаменти с по две спални. Обзавеждането е модерно, апартаментите разполагат с удобства като LCD телевизор, климатик, оборудвани кухненски бокс и трапезария. Безжичен интернет е достъпен в общите части на комплекса. Пред хотела има безплатен паркинг. Гостите могат да се разхладят във външния басейн на хотела и да се радват на питиетата, предлагани в очарователната ориенталска обстановка на бара в комплекса. Предлагат се допълнителни услуги като пране и сейф срещу минимално заплащане. Перфектната локация на хотела осигурява бърз достъп до всички по-важни и интересни места в курорта – Аквапарк е на 600 м., а центърът- на 900 м.

​​​​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 15лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при минимум тройно настаняване и включва:

Една нощувка в едноспален апартамент (2+2)

Сезонен външен басейн и чадър

Шезлонг в просторната градина

Детски кът

Интернет на територията на хотела

Паркинг

Хотелът предлага кетъринг услуги на своите клиенти. На рецепцията и апартаментите има актуални менюта, от които клиентите могат да изберат прясно приготвени ястия. 
На рецепцията на хотела се предлагат кафе, безалкохолни напитки, сладолед и бира.
На територията на целия хотел има безплатен Интернет.
Рецепцията на хотела работи денонощно.

Апартаментите разполагат с микровълнова печка, хладилник, котлон, посуда, електрическа кана, трапезария, разтегателен диван, телевизор с кабелна, интернет, климатик, теракот, балкон с гледка към басейна/парка, сешоар, ютия, хавлии, баня и тоалетна.
Максимален капацитет на туристи – 4.