Дневен хороскоп за 08 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
196
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21 лунен ден, Луна в Телец

Луната транзитира през последните градуси на Телец- преобладават практичните, рационални оценки, не губим целите си от поглед, проявяваме забележително упорство, когато защитаваме интересите си.

Денят ни дава шанс да спечелим нещо, но не случайно, а като своеобразна развръзка и на усилия, които сме полагали до този момент.

Концентриран от задачи ден, който дава отлични резултати.

Поставяме си мащабни или с дългосрочно отражение цели, придобито мнение е почти неотменяемо…

Сключени договори днес- ще са надеждни или обогатяващи, буквално и в по-широк смисъл.

Подходящо време за преговори, които ще имат отражение върху финансовото ни състояние.

Денят е показателен- кои от нашите желания, идеи и намерения можем да материализираме на практика.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от ангажименти, но също доста конструктивен, даващ ви шанс да защитите интересите си, да спечелите нещо или да повишите доходите си. Всички усилия, които сте полагали до този момент, днес ще придобият някакво материално изражение. Отличен признак е да получите предложение, което касае финансовото ви състояние, сключени договори или успехи, които касаят материалното ви състояние- ще имат дългосрочно и обогатяващо действие. Благоприятно време чрез усилие да се предпазите поне от щети, да предизвикате вид стабилност, която ще се отрази на различни нива от живота ви. По различни поводи ще бъдете силно концентрирани в тази посока и можете да постигнете желаното, дори и като своеобразна награда за усилия, които сте полагали до този момент. Денят е показателен за тенденции, които оформяте в по-далечното бъдеще и пак така с акцент върху онова, което имате-общо. Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, вероятно ще се налага да направите рязък завой или да преосмислите стратегията си, да се ориентирате към нещо друго и по-перспективно. Ако амбициите ви не са чак толкова високи, тогава денят ще е спокоен и конструктивен..

Телец, Дева, Козирог– отличен ден да извоювате едни от най-значимите си успехи през настоящата седмица. Те вероятно няма да са случайни, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент. Настроението ви е доста практично, конструктивното ви поведение ще е повод да материализирате желанията си. Имате уникалното свойство да въздействате на събитията и близкото си обкръжение- възползвайте се по оптимален начин. Мнозина ще се почувстват по-сигурно от обикновено в избраната посока и ще проявят забележително упорство, когато защитават интересите си и в повечето случаи ще успеят. Задавате дългосрочни перспективи на развитие или поне денят е показателен- до какви върхови постижения можете да достигнете, каква граница няма да преминете, защото няма да позволите да ви навредят. Намират се хора, които ви подкрепят и действат позитивно на настроението ви.

Близнаци, Водолей, Везни– денят не протича по предварителен график или ви се налага да се занимавате с дела, които не са ви твърде по вкуса. Същевременно получавате тайна или неочаквана подкрепа, вашето въображение, креативен и интуитивен подход ви показват паралелни възможности за развитие, печалба, ако търсите такава и в настоящия момент се нуждаете от своеобразна помощ, „авариен изход“ и т.н. Хубав ден да подобрите семейната, домашна атмосфера, да изчистите евентуални недоразумения с близки, да се справите с битови и имотни казуси. Някой от вас ще имат силно, подчертано желание да избягат от рутината и да се отдадат на почивка, може би да обърнат внимание на лични или дори здравословни въпроси и ако условията го позволяват- това ще бъде чудесен ден за релакс…

Риби, Рак, Скорпион– днес мнозина ще проведат доста конструктивни разговори, които ще имат положително отражение върху партньорски отношения, важни за вас връзки. Денят е чудесен да оздравите отношенията си, евентуални договорки /лични/ или сключени делови контракти- ще имат дълготрайно и позитивно отражение върху бъдещото ви развитие. Не е изключено личност от вашето минало да напомни за себе си, така че ще имате втора възможност да насочите в една по-конструктивна посока този контакт. Добро взаимодействие с по-възрастни, влиятелни, власт-имащи персони, подходящо е да водите преговори…денят е показателен за авторитетните ви позиции в колектив и най-силно можете да влияете на тази сфера от живота си, съответно- да демонстрирате потенциала си и да получавате подкрепа, вид одобрение, които ще бъдат ценни за вас на различни нива от живота ви. Информационният поток е много усилен и показателен на кого и какво можете да разчитате и в по-далечна перспектива.