Дневен хороскоп за 11 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
152
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

24 лунен ден, Луна в Близнаци/Рак

До 12ч. бг време Луната е в Близнаци- това, което мислим, говорим, вдъхновява ни като идея, това и ще вършим, ще следваме порива на желанията си.

Нашите действия могат да намерят пролука, а не да се изправят пред стена от трудности и предизвикателства следствие на подкрепа, добра комуникация, разяснителни разговори и преговори.

Следобед Луната вече ще транзитира през Рак и постепенно ще направи емоционалността ни и впечатлителността ни по-големи. Хладният разум ще бъде заменен от ярки преживявания, усилващи се инстинкти, които ще се водят от интуиция, чувство за само-съхранение в един по-широк смисъл.

Все повече ще трябва да се доверяваме на вътрешния си глас, който ще играе ролята на верен ориентир.

В период, през които Луната транзитира в Рак ние по-отчетливо можем да чуем какво ни нашепва душата. А тя „знае“ какво е най-доброто за нас…

При Луна в Рак е възможно да укрепваме семейни и най-близки връзки. Ако някой държи на нас ще го демонстрира със загриженост.

Овен, Лъв, Стрелец– до обяд бг време информационният поток е много усилен, не ви липсва внимание и подкрепа можете да проведете доста конструктивни разговори, преговори или ще се намерят хора, които да ви въодушевят, да се превърнат в мост към успехите ви или чувството ви на щастие. От следобедните часове постепенно ще ви обземе повишена емоционалност, може да имате предчувствия. Повечето от вас ще предпочитат компанията само на най-близки хора, на семейството си, вид почивка и релакс и така действително ще можете да се разтоварите, прекарате деня приятно.

Телец, Дева, Козирог– до обяд можете да получите някакъв подарък или пък да сбъднете ваше тайно желание, пред вас се разкриват възможности или варианти, които ви разтоварват от евентуално напрежение. Следобед се появяват хора, които докосват сърцето ви, освежават и разнообразяват ежедневието, правят го по-цветно и позитивно. Подходящо време за разяснителни разговори или срещи, които ще ви носят ползи или удоволствие.

Близнаци, Водолей, Везни- до обяд водите интересни и ползотворни разговори, думите ви имат чуваемост, срещат подкрепа и одобрение, възползвайте се по оптимален начин. Можете да наложите мнението си или да стигнете до особено ползотворна договорка. Не е изключено да чуете новина, която да въодушеви. Следобед си доставяте някакво удоволствие, удовлетворявате своя прищявка. Можете да спечелите нещо ценно за вас или да материализирате желание. Денят става по-натоварен от ангажименти, но и напълно ползотворен.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня вие сте доста натоварени, включително с допълнителни ангажименти, водите ползотворни разговори, които ще подействат положително на доходите ви, ще ви помогнат да спечелите нещо или пък пред вас ще се отключат алтернативи, особено, ако ги търсите и те пак така ще допринесат за благоденствието ви в един по-широк смисъл. Следобед инициативността ви расте, както и възможността да влияете подчертано на околните….