Дневен хороскоп за 12 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
206
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

25 лунен ден, Луна в Рак

При Луна в Рак винаги е подходящо да се погрижим за себе си, за онова, което „душата диктува“, за близките си…

През това време ставаме по емоционални на всякакви несправедливости, които усещаме и това ни подтиква да реагираме по-остро или пък да се затворим в себе си /всеки реагира според собствения си темперамент/, но при всички случаи е по-видно какво изпитваме, преживяваме самите ние, също и близкото ни обкръжение.

Ако искаме да скрепим важни за нас връзки, можем да го направим чрез дела, съответно- вид помощ, прояви на съпричастност и разбиране, това ще се цени високо.

Но с напредването на деня могат да ескалират емоционални разговори, при които се разискват и различия, там където ги има- едва ли ще останат скрити.

Вечерта настроението може да се превърне в бунтарско и да е повод за конфликти. Преобладават емоциите и спонтанните реакции, които в оптимален вариант ще наместят пластовете под краката ни по ключови приоритети, в друг случай- чутото ще преобрази средата ни на съществуване, ще отключи впечатления, които ще имат широко отражение и ще са трудно отменяеми…

Вечерта са възможни показателни сънища и/или неспокоен сън…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, осветяват се приоритети, които касаят близката ви среда на съществуване- дом, семейство, също- ако има нещо скрито, което се е насъбрало и ви действа- ще е по-видно от обикновено, за да вземете мерки. Не са изключени допълнителни ангажименти ,които ще изведат ежедневието ви от обичания ритъм. Същевременно денят е подходящ да се справите с въпроси, които не са намерили отговори и решение до този момент. Възможни са допълнителни разходи, в оптимален вариант- това са полезни инвестиции. Ескалират и равносметки- на кого и в каква степен можете да разчитате. Нека това да е повод да защитите интересите си, изградите по-дългосрочна стратегия или пък да се дистанцирате от онези, които ви нанасят щети.

Телец, Дева, Козирог– водите доста емоционални разговори, които ще осветят важни за вас взаимоотношения, силни, слаби звена. Нека това да е повод да изчистите недоразуменията. Не е изключено да изкажете, чуете думи, които ще имат широко отражение и ще преобразят връзките ви, ако те са здрави- настоящите събития ще ги скрепят още повече, дори и това да е за сметка на известно напрежение, все пак ще се отстранят евентуални негативи. Ако различията са значими- това ще бъде по-видно, ще изисква повече време, за да се справите, ще е препоръчително да избягвате конфликти или пък ако това е невъзможно, вие може да скъсате контакти, които вече са изчерпани. Средата ви се преобразява според случващото се…

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен. Въпреки всичко и по различни поводи може да ви се налага по-крайно да защитавате интересите си, чисто финансови, но не само. Ако ескалира подобна необходимост, по-крайните ви действия, но и добре премислени, ще дадат положителен резултат. Денят не протича по предварителен график, така че е добре да планувате на момета. Хубаво е да се вслушвате и във физическото си здраве. Повишени разходи не са изключени, нека да бъдат и целесъобразни и без да позволявате някой да ви нанася щети.

Риби, Рак, Скорпион– днес указвате силно въздействие на околните, вие задавате тон, определяте емоционалния фон за близкото си обкръжение. Можете да направите така, че околните да се чувстват щастливи във вашата компания и това ще има своето позитивно, широко отражение. Но няма да е лесно да владеете емоциите си и ако има натрупани недоразумения между вас и близки до сърцето ви хора, то те ще се проявят и нека да е повод да се отстранят. Изказани или чути думи днес могат да преобразят отношенията ви…Имайте го предвид и насочвайте внимателно. Имате предчувствия, а вечерта са възможни показателни сънища.