Дневен хороскоп за 16 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
153
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

29 лунен ден, Луна в Дева

Луната е в Дева и ден преди Новолунието, приключва един Лунен месец, съответно- изчерпват се приоритети, които трябва да бъдат заменени от нови или пък да бъдат надградени през следващия.

Ескалират и развръзки, равносметки, които днес ни мобилизират, правят ни особено критични, практични, действията са целесъобразни и стабилизиращи.

В повечето случаи денят е доста ползотворен, все още влияем на крайния резултат, който е следствие на полагани усилия през изминалия месец. В друг случай- стремим се да пренаредим задачите си, за да сме по-ефективни, успешни и се справяме отлично.

Не са изключени и малки или по-големи изненади и има голяма вероятност те да са приятни, като изход, вариант, внезапен шанс да спечелим нещо…

Инициативността, която проявяваме е такава, че да защитим интересите си, да материализираме желанията си.

Няма да губим здрава почва под краката си, както и правилната за нас посока.

Денят е особено подходящ да се разделим окончателно с вредни влияния, навици, да подействаме положително на здравето си…

Хубаво време за разяснителни разговори, консултации със специалисти по интересуващия ни профил.

Луната в Дева не предполага особено радостно настроение, но виждаме по-ясно евентуални неточности, илюзии, там, където ги има…

Денят е силно „отрезвява“, приземяващ…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста ползотворен и високо-ефективен за повечето от вас. Успявате да отхвърлите доста задължение, които ще имат пряко и позитивно отражение върху репутацията ви, професионалната ви реализация и доходи. Не са изключени развръзки и показателни събития, които касаят точно тази сфера от живота ви и има голяма вероятност случващото се да е във ваша полза. Вероятни са изненади, които ще разнообразят ежедневието ,ще го освежат, ще са повод за внезапни шансове, печалби- буквално и в по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог– денят е изключително позитивен за вас, вие често ще се оказвате в център на внимание и въздействието ви върху околните ще е значимо. Покачва се авторитетът и самочувствието ви, вероятно не без причина, а следствие на позитивни резултати и развръзки, следствие на минали ваши усилия. Подкрепят ви хора и обстоятелства, които допълнително ще повдигнат тонуса ви…Внезапни и неочаквани шансове, част от тях вие сами ще отключите чрез собствените си действия.

Водолей, Везни, Близнаци– денят ви дава варианти или ви подтиква да ги видите, за да направите избор, който ще ви подейства стабилизиращо на различни нива от живота- личен и професионален аспект. Не са изключени развръзки, които пак така ще показват- алтернативи, възможности, които не сте виждали до този момент…Денят е подходящ да подобрите средата си на съществуване- в семейството, на работното място. Една част от случващото се ще е следствие на ваши усилия, креативен подход, а друга- на натрупани до този момент тенденции и нека те да ви порадват.

Риби, Рак, Скорпион– водите доста конструктивни разговори, може да чуете важни новини, които да очертаят по-далечни хоризонти на развитие. Осветяват се партньорските ви отношения-лични или делови, с важни за вас хора. Днес предстоят развръзки, показателни събития, но все още можете да влияете и в повечето случаи посоката ще е подчертано стабилизираща, позитивна. Не са изключени изненадващи известия, предложения, срещи- пак така тълкуващи се предимно като шанс. Полезно е да сте социално по-активни, за да укрепите връзки, получите подкрепа и одобрение, отстраните недоразумения.