Почивка в Банско – StayInn Banderitsa Apartments

1
148
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Разположени в полите на Пирин планина, апартаменти StayInn Banderitsa в Банско ви позволява да се насладите целогодишно на невероятни природни гледки, приятно съчетани с уют и комфорт, поднесени с усмивка и професионализъм. Обектите които предлагаме ние не са просто място за почивка, а специално проектирани удобни и елегантни апартаменти с чар и неповторимост, в които сме помислили и за множество малки детайли, които да допринесат за перфектното Ви пребиваване, независимо от целта на Вашето пътуване и да задоволят нуждите и желанията на всеки Гост. Те са модерно обзаведени и предлагат настаняване сред спокойствие, комфорт и уют с пълно ново оборудване и всичко необходимо за Вашата пълноценна почивка.
Нашите мобилни администратори са на разположение 24 часа.

БОНУСИ: ​
*5=6 При резервации за пет, получавате безплатно шеста нощувка (без включено изхранване)!

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: VIP цена: 14 лв.
(важи за настаняване от Неделя до Четвъртък)
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в двойна стая
10% ОТСТЪПКА от цената на масажи и процедури, солариум, хамам, фиш спа в Астери релакс център
Безплатен Wi-Fi в целия апарт-хотел
Всекидневно почистване от професионален екип
Курортна такса, застраховка и ДДС

​ЕДНОДНЕВЕН УИКЕНД ПАКЕТ: VIP цена: 16 лв.
(важи за настаняване в Петък и Събота)
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в двойна стая
10% ОТСТЪПКА от цената на масажи и процедури, солариум, хамам, фиш спа в Астери релакс център
Безплатен Wi-Fi в целия апарт-хотел
Всекидневно почистване от професионален екип
Курортна такса, застраховка и ДДС

*Външен топъл минерален басейн с осигурен безплатен транспорт от и до село Баня – 10лв на възрастен и 4лв. на дете до 10 год., на ден.

StayInn Banderitsa Apartments се намират в непосредствена близост до центъра на града/на 3мин пеша/ и старинната част на китното планинско Банско. Основният ски лифт e разположен само на няколко минути разстояние. За ваше удобство е осигурен безплатен транспорт до ски лифта през зимния сезон.
За пълен и зареждащ релакс може да се насладите на АСТЕРИ Релакс център, който се намира на 300 метра от апартаментите в Riverside Botique hotel. Релакс центъра се простира на площ от 1580кв.м. в него ще намерите голям топъл басейн, сауна, парна баня,хамам-турска баня, джакузи, солариум, фиш-спа, фитнес, протеинов и фреш бар които в комбинация с разнообразните масажи и терапии ще помогнат на всеки гост да забрави стреса и забързаното ежедневие.