Дневен хороскоп за 17 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
122
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

1 лунен ден, Луна в Дева, Новолуние

Днес сме под влияние на Новолуние, което ще зададе своеобразно ново начало, което касае приоритетно професионалната ни реализация, въпреки че може и да е друго, което пак така касае добрия ни социален статус, сигурност- в един по-широк смисъл.

Можем да разчитаме на практични оценки, „здрав реализъм“, който ще ни помогне да изберем оптимално правилна посока.

Новолунието е такова, че ако разчитаме на придобит опит, авторитет, тогава през идните около две седмици ще можем да материализираме цели, за които сме се старали дълго време и през изминалите месеци. Преобладават „земните“ знаци, така че не можем да разчитаме на подаръци, но получаваме „зелена светлина“ за начинания, в които сме се усъвършенствали или ни помага някакво детайлно проучване, евентуално- раздяла с илюзии, там където ги е имало.

Струва си днес и утре „да посеем семена“ , които ще прорастват през идния месец като минимум и ще се отразят пряко на общественото ни положение…

Периодът е отличен за оздравителни процедури, посещения при специалисти, за изчистване от всичко токсично- буквално и в по-широк смисъл.

Сключени договори днес или утре, постигнати успехи- ще имат дълготрайно и много позитивно отражение и не само за идния месец, а за много по-дълго време.

Ако привлечете на ваша страна по-възрастна или влиятелна личност, това пак така ще има особено стабилизиращо и благотворно въздействие.

В по-глобален аспект- това Новолуние обещава някакви позитивни промени в условията на труд, може да се вземат управленски решения, които да рефлектират по подобен начин, особено върху служещи в административни структури, чиновници, също- заети в сферата на здравеопазването.

Във взаимоотношенията могат да ескалират леки или по-сериозни недоразумения и предимно там, където има преувеличения, неточности в представите за отсрещната страна като очаквания. Ако има разминавания и в общи представи за бъдещо развитие, то те също ще бъдат по-видни от обикновено, понякога и с елемент на изненада…

Овен, Лъв, Стрелец– това новолуние може да е като своеобразно ново вачало, което ще има своето отражение върху професионалната ви реализация или пък доходи, материално благосъстояние, сигурност- в един по-широк смисъл. Получени предложения днес и утре, постигнати споразумения, успехи- ще имат дългосрочно и позитивно отражение върху бъдещото ви развитие. Вероятно част от шансовете сами ще застават на пътя и следствие на натрупан опит и авторитет, усилия, които вече сте полагали в тази посока и ето, че сега и с това Новолуние, вие получавате „зелена светлина“ да придвижите плановете си напред и нагоре. Можете да очаквате знакови събития и възможности към настоящия период или през идните две седмици…Ако нямате удовлетворяваща работа, подходящо е да си потърсите нова. Ако условията на труд позволяват повишение, то също ще стартира по някакъв начин от днес и през идните около две седмици. Ако събитията не се развиват точно така, не получавате шансове, това ще е ясен признак, че трябва да прелистите нова страница, явно тук пътя е затворен….

Телец, Дева, Козирог– това Новолуние е доста подкрепящо за вас. То ви дава шансове на различни нива от живота- личен, професионален аспект, но обединяващо правило е, че можете да постигнете сърдечна мечта, вид удовлетворение, към което сте се стремили дълго. Звездите ви помагат да изпъкнете, да демонстрирате потенциала си, вашите способности няма да останат незабелязани, напротив и ще дават своите позитивни резултати. Вие влияете сега силно на хода на събитията, на околните, мнозина разчитат и на доза късмет. Успехите, до които се доберете, подкрепата, която получите /служебна, романтична/- после ще съдейства за вашето благополучие и то за дълго.

Водолей, Везни, Близнаци– това Новолуние ви дава право на избор или ви подтиква да промените нещо, да направите своеобразен „завой“, така че да смените декорите около себе си“ и то към по-добро, особено, ако настоящето не ви удовлетворява. В този процес ще виждате скрити или допълнителни, паралелни възможности, от които да се възползвате. Някой трансформации ще засегнат дома, семейството, най-близката ви среда на съществуване, а други- кариерното ви развитие. Не всичко случващо се ще зависи от вас, напротив- вие ще трябва да проявявате подчертана адаптивност. Но добрата новина е, че алтернативи ще възникват, особено, ако ги търсите, допуснете съзнателно…

Риби, Рак, Скорпион– това Новолуние може да се окаже своеобразно ново начало във вашите взаимоотношения, лични или делови. Определящи новини, разговори с широко отражение. Мнозина ще са  социално по-активни, така можете да извоювате по-престижни позиции в колектив, популярността ви може да нарасне. Ще имате шанс да оздравите важни за вас връзки, да ги рестартирате, обновите и това за дълго ще има своя позитивен ефект, струва си да действате целенасочено, съзнателно в тази посока. Информационният поток е много усилен, днес и утре е подходящо да водите преговори, разяснителни разговори. Постигнати споразумения, направени предложения, ще имат дълготраен и позитивен ефект върху бъдещото ви развитие. Ако получите подкрепа и одобрение от страна на влиятелна или власт имаща личност, това ще ви гарантира в значима степен просперитет и стабилност в бъдеще.