Течен препарат за пералня машина Лавандула 1000 мл Follow

Течен препарат за пералня машина Лавандула 1000 мл

Екологичен течен перилен препарат без алергени, без икуствени избелители, с аромат от органично етерично масло от лавандула!

Идеален за пране на дрехи от всякакви тъкани. Той съдържа повърхностно активни вещества от растителни и биологични суровини от възобновяеми източници, които ефективно почистват, щадейки околната среда.

Подходящ за бели и цветни дрехи, не е нужно да се пере на висока температура, за да бъде ефективен.

Употреба:

В пералнята: за 4,5 кг пране, хладка вода и средни замърсявания, използвайте 45 мл. На ръка: за 10 литра, хладка вода и средни замърсявания, използвайте 30 мл. Супер концентриран продукт. Съдържанието е предназначено за 20 пранета средно. Опаковката е рециклируема, може да се изпозлва многократно. За по-дълбоки замърсявания, капнете няколко капки върху тъкантта, изчакайте около 10 минути и заперете на ръка.

 

1000 мл в опаковката Дерматологично тестван. Не съдържа избелители, хлорни изотиазолинони, фосфор, ензими и вещества от животински произход. Тестван за никел, хром и кобалт. Без ГМО. Не е тестван върху животни.

 

Съдържание: 5-15% Soaps; 5-15% anionic surfactants; <5% non-ionic surfactants. Other components: Lavender essential oil *, Linalool, Dichlorobenzyl Alcohol.

*продукти от органично отгелждани съставки

 

ВНИМАНИЕ: Препоръчва се да се съхранява на хладно и тъмно място. Разклатете преди употреба, тъй като продуктът е концентриран и богат на суровини от растителен произход. Предизвиква сериозно дразнене на очите! Съхранявайте етикета и опаковката, в случай че трябва да се консултирате с вашия лекар. В случай на контакт с очите: изплакнете обилно с течаща вода в продължение на няколко минути. Ако сте с контактните лещи, отстранете ги, ако е възможно. Ако дразненето на очите продължава консултирайте се с лекар. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Изхвърлете съдържанието и опаковките в съответствие с приложимите разпоредби.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност