Почивка в Стара планина – Хотелски Комплекс „Априлци“

1
141
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотелски комплекс Априлци е разположен в центъра на град Априлци, намиращ се в подножието на северните склонове на Стара планина. Комплексът има невероятна панорамна гледка към върховете Ботев и Мара Гидик, съчетание от слънце, чист въздух, красива природа създава условия за целогодишен отдих, спорт и туризъм.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 48 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска
Една вечеря
Wi-Fi
Безплатен паркинг
Туристическа такса и ДДС

Вечеря:
3 степенно меню
– салата
– готвено основно ястие
– десерт
 

Хотел Априлци работи целогодишно. Нашите гости могат да бъдат настанени в уютни и добре обзаведени – 41 двойни стаи, 4 апартамента и един ВИП апартамент. Хотел Априлци  е предпочитаното място за провеждане  Тийм билдинги,Фирмени  събития и мероприятия.  На разположение на нашите гости е конферентна зала с капацитет 60 места. Гостите ни имат на разположение открито  спортно съоръжение – футболно игрище и игрище за бадминтон.
Вечер топлината на камината, нашата гостоприемност и добра кухня ще превърнат Вашият престой в едно приятно и незабравимо изживяване.
За любителите на културния туризъм сред забележителностите в региона са Девическия манастир, Троянския манастир, Природонаучния музей, Топлите минерални басейни на с. Чифлик и Шипково, ЕМО Етър, Соколски Манастир, Астрономическа обсерватория и планетариум, Зоологическа градина, Исторически музей, Национален музей на образованието, Дечкова къща, АИР Боженци и др.