Дневен хороскоп за 22 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
113
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

6 лунен ден, Луна в Стрелец

Днес Слънцето ще премине през точката на есенното равноденствие и в зодиакалния знак Везни, така че на чисто енергийно ниво денят ще е доста неустойчив, съответно това ще се отрази по подобен начин и на настроението ни.

Възникват равносметки, които по един естествен начин ще са свързани приоритетно с нашите взамиоотношения-лични или делови. Нещо в този сектор се променя, на този етап то ще е свързано с повишени изисквания или сме по-склонни да виждаме затрудненията в комуникация и не само, но вероятно и не без причина. А на този фон- все повече ще осъзнаваме и необходимостта от диалог, може би вид компромис, без които се изправяме през вид спирачки или стена от предизвикателства.

Разбираме на кого и в каква степен можем да разчитаме, с кого трябва да се сдружаваме, да преговаряме, за да постигнем по-лесно целите си…или пък- да проявяваме безкомпромисност към едни и да се ориентираме към други и по-подходящи личности.

На този фон Луната в Стрелец ще ни прави по-смели, готови да изследваме нови светове, образно казано, да виждаме по-добре шансовете и да се концентрираме върху тях, а не върху препятствията.

При Луна в Стрелец трудно се съобразяваме с вид ограничения, норми и правила, но за това пък това е подходящо време да приключенстваме- буквално и в по-широк смисъл, подобно поведение ще ни зареди с енергия и ентусиазъм, а може и да се превърне в повод за допълнителни възможности, които се отключват като вид оценка или пък следствие на споделени идеи…

Днес все ще намерим начин да порадваме сърцето си с нещо, да се позабавляваме, ще има хора и обстоятелства, които ще ни подкрепят в тази посока…

Излизаме извън границите на познатото чрез контакти, вид инициативи, а понякога и пътувания…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е подходящ да блеснете, изпъкнете пред околните и вие все ще намерите начин да го сторите, да привлечете повече внимание, съответно-одобрение и да порадвате сърцето си по някакъв начин. Появяват се хора или обстоятелства, които ви подкрепят и ви действат ентусиазиращо. Мнозина ще се отдадат на хоби, нещо любими личности и ще се разтоварят от нарастващо напрежение в последно време. На този фон- преоценявате важни за вас връзки, изправяте се пред истини, които може да сте пренебрегвали до този момент, не е изключено да чуете думи, да проведете разговори, които да усилят тази тенденция. Възможни са повишени разходи, в оптимален вариант- това са полезни инвестиции. В друг случай- може да вземете по-крайни мерки, така че да отстраните влияния, които ви нанасят щети, за да защитите интересите си и т.н. Все пак внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и близките ви, ако се налага търсете компромис, за да не се задълбочи този процес със съответните последици през октомври, че и до края на годината.

Телец, Дева, Козирог– повечето от вас днес ще са отдадени на близките си, на семейството си и можете да подействате позитивно на този сектор от живота си, съответно- да хармонизирате някой отношения, да обновите и освежите атмосферата у дома. Същевременно звездите ви подтикват да проявявате подчертана приспособимост към външни обстоятелства, които ви влияят. Ежедневието ви е доста натоварено, тази тенденция ще ескалира и в бъдеще. Пред вас ще се оформят повече възможности, но и отговорности, може да се налага да пренареждате текущи ангажименти, да делегирате задачи…На този етап обсъждате това с лица, които влияят на бъдещото ви развитие. Доверявайте се предимно на онези, които доказано ви подкрепят, а ако се налага рязко отстранете или променете подхода си към други, които препятстват просперитета ви, чувство на щастие…мнозина ще подходят точно така по един спонтанен начин.

Водолей, Везни, Близнаци– днес чувате добри новини, водите конструктивни разговори и все ще се намери някой, нещо, което да подейства позитивно на настроението ви. Намират се хора, които ви подкрепят морално, материално, действат в посока да защитят интересите ви. Денят е подходящ да скрепите важни за вас връзки. На този фон- вие се изправяте пред вид истини, които се отнасят до сигурността ви- в един по-широк смисъл, ескалират теми, които са натрупани в миналото, но не са намерили своето решение. Задълбочен анализ или пълна яснота- ще ви помогне да изберете правилна посока или пък рязко да промените подхода си, може би да скъсате с нещо от миналото, което е по-скоро като тежест…Постепенно ще расте вашата увереност и инициативност, вяра в собствените ви сили…Ще се намират повече начини да канализирате обстоятелствата във ваша полза, тенденцията ще се усилва почти през целия октомври.

Риби, Рак, Скорпион– навлизате в силно трансформиращ период, през който трябва да направите важни избори, така че да защитите интересите си, да преумножите благата си или пък да стабилизирате финансовото си състояние. Все по-силно ще усещате, че за да постигнете честолюбивите си планове вие ще се нуждаете предимно от подкрепа и одобрение на влиятелни, власт-имащи персони или пък партньори. Изградете си стратегия и според чутото, направени анализи- на кого и в каква степен можете да разчитате, дали или как можете да преодолеете евентуални различия между вас и персони, които влияят на благоденствието ви, това трябва да се превърне в дългосрочна стратегия. Днес ще имате достатъчно подсказки, които да ви ориентират в правилната посока. Денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен, високо-ефективен, ще ви даде шанс да подействате положително на доходите си или онова, което имате-общо, да защитите интересите си и т.н. намират се хора и обстоятелства, които ви подкрепят, подходящо време да изказвате идеи, да водите преговори и т.н.