Луис Суарес „бесен“ на Барселона, преминаването му в Атлетико Мадрид е под съмнение

1
138
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Уругвайският нападател изглежда настроен за още по-лоши новини след сигналите за измама, като се твърди, че е измамил на теста по италиански.

Последните няколко дни не бяха най-добрите за Луис Суарес и кошмарът му изглежда ще продължи, тъй като Барселона преразглежда решението си за негов трансфер в Атлетико Мадрид.

През лятото на уругвайския нападател стана ясно, че не е част от плановете на новия мениджър Роналд Куман занапред, а 33-годишния нападател първоначално изглеждаше готов за преминаване в Ювентус.

Ходът в крайна сметка се срина, поради усложнения с паспорта му, но за да влоши нещата, Суарес вече може да се сблъска с обвинения в измами заради твърденията, че е измамил на теста по италиански, който е бил необходим, за да получи паспорта.

И точно когато изглеждаше, че нещата не могат да се влошат, според ESPN той е останал шокиран, тъй като Барселона изглежда е готова да стопира предложената сделка, за преминаването му при съперника в Ла Лига – Атлетико Мадрид.

Смяташе се, че Суарес е близо до подписването на двугодишна сделка за присъединяване към Атлетико, като Барселона привидно се радва да го пусне безплатно, стига да се откаже от процент от парите, които му се дължат за последната година от договора му.

Но от ESPN твърдят, че клубът вече е променил мнението си, а Суарес сега обмисля възможността да проведе извънредна пресконференция заедно с адвокатите си, в която ще твърди, че той и Барселона са постигнали устно споразумение той да премине в отбора на Диего Симеоне.

Това ще бъде още един обрат в това изключително драматично лято за Барселона след сагата, в която Лионел Меси обяви намеренията си да напусне, преди да бъде принуден да остане.

Остава да видим дали Суарес и Барселона могат да се споразумеят, но ако не го направят, не е ясно към кои други отбори играчът може да се премести, особено тъй като каталунският гранд не иска той да отиде при тимове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити или ПСЖ.

Източник

Категория: Футболни новини

Тагове:
Барселона, Атлетико Мадрид, Луис Суарес