Почивка във възрожденски стил край Габрово – Къща за гости Роден край

1
164
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Къща за гости „Възрожденска“ към  к-с Роден край- с. Влайчовци в Габровския балкан е автентична реставрирана двуетажна къща, само на 10 км. от града на хумора и сатирата Габрово. Селото се намира в близост до Архитектурно-исторически резерват Боженци,Дряновски манастир,етнографски парк Етъра,Соколкси манастир,Иванилските водопади,езеро „Беляковец“,еко пътека „Витата стена“. Област Габрово се намира в централната част на България. Старата столица Велико Търново е на 50 км.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 50 лв.
ВИП ваучера е за ДВАМА души и включва:

Една нощувка във Възрожденска къща
Ползване на детска площадка
Ползване на открито барбекю и пещ и оборудвана лятна кухня 
Ползване на механа 
Ползване на паркинг

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 250 лв.
ВИП ваучера е за до ДВАНАДЕСЕТ души и включва:

Една нощувка във Възрожденска къща
Ползване на детска площадка
Ползване на открито барбекю и пещ и оборудвана лятна кухня 
Ползване на механа 
Ползване на паркинг

Къщата е двуетажна като първия етаж се състои от оборудвана механа, баня с тоалетната. Няма обслужващ персонал и на притежаващите кулинарни умения е на разположение напълно обзаведената кухня в механата на първият етаж. Механата е с камина – истинско удоволствие и топлина. Капацитета на механата е 20 души –тук се намира и телевизора с цифрова телевизия. За любителите на топла скара – външно барбекю.
Вторият етаж се състои от 5 броя спални оборудвани за 10+2 души,като всяка е със собствен санитарен възел. Къщата се отоплява на камина с водна риза и радиатори по стаите. Има обхват на всички мобилни оператори.
Заповядайте!