Почивка в Добринище – Къща за гости Гърбеви

1
167
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Дoбре дошли в Добринище! Едно вълшебно кътче с величествена природа, лечебни минерални извори и мистична история. Ние  семейство Гърбеви създадохме тази къща с много труд и с много любов, за да дадем възможност на повече хора да се докоснат до това невероятно място за почивка. Мисията ни е да споделяме топлина, комфорт и незабравими емоции с всеки, който престъпи нашия праг. Държим на приятелското отношение, високото качество и коректността.

Обичате да карате ски и нямате търпение да дойде времето, когато ще се спускате по безкрайните снежни писти? Къща за гости Гърбеви в Добринище ви предлага отсега да си осигурите почивка в разгара на сезона!

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена:26 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при минимум две нощувки и включва:

Една нощувка
Една закуска
WiFi интернет
Паркинг
Курортна такса

​* Закуската е домашно приготвена.

Къща за гости Гърбеви разполага със 10 стаи, от които 5 двойни и 5 стаи с три легла.

В механата се предлагат неповторими местни специалитети, приготвени изцяло от натурални продукти, български фолклор и възможности за срещи с интересни хора. Тя е вътрешна и работи само за нашите гости, разполага с 4 маси с общо 20 места, камина, телевизор и озвучение.  

Кухнята включва разнообразни ястия, включителио и всички местни специалитети.  Също така приготвяме специални ястия по желание на гостите ни след предварителна поръчка.

Предлага се също и голям набор от сладки изделия и торти. За пълното ви изживяване на тукашната обстановка може да се насладите и на специално подбраната ни колекция от местния фолклор.