Акумулаторна пръскачка RS 2000

1
141
Добави коментар
agrokom
agrokom

Акумулаторна пръскачка RS 2000 – 20 л

Нов модел акумулаторна / електрическа пръскачка на румънската фирма Ruris. Пръскачките Ruris са лесни за носене и боравене, благодарение на ергономичните си форми и висококачествения си колан. Прецизността на пръскане се осигурява от месингови дюзи, устойчиви на изноаване и химически деформации. Пръскачките от серията 1800 – 2000 предлагат прецизен контрол на налягането, благодарение на манометъра, монтиран на дръжката. Оборудвани са с метакни, телескопични тръби с дължина 1 м и месингови накрайници, което гарантира дълъг експлоатационен период. Пулверизиращият ефект е 3-4 пъти по-ефективен в сравнение с обикновена ръчна пръскачка. Подходяща за пръскане на зеленчуци, овощни градини, лозя, за обеззаразяване на складове и др. Пръскачката е оборудвана с по голям – 20 л резервоар в сравнение с конкурентни марки пръскачки. Висококачествен волтметър и алармен сигнал за разреждане на батерията. Алармата се чува, когата напрежението на батерията падне под 10.8 – 10.5V. Пръскачката разполaга и с механияна помпа, която може да се използва при спадане на заряда на акумулатора, като прехвърлянето става чрез преместване на маркуча.

Технически характеристики:

Тип задвижване: с електродвигател / помпа
Налягане на двигателя: 80 PSI / 5.5 Bar
Дебита на двигателя: 3.1 lmin
Батерия: 12V 8Ah
Автономия: 4h
Работно налягане: 2-4 Ba
Обем на резервоара: 20 л

Различни дюзи в комплекта:

Единична – 0.3 – 0.5 МПа 0.7 – 0.9 л/мин
Раздвоена – 0.25 – 0.4 МПа 1.3 – 1.6 л/мин
С четири отвора – 0.2 – 0.43 МПа 0.6 – 1.1 л/мин

Подарък : тройна дюза – метална

ВАЖНО! Пръскачката е окомплектована с акумулатор и зарядно устройство! Всички стоки, които изпращаме са с опция преглед. Моля, проверявайте дали окомплектовката на стоката отговаря на описанието, както и за наличието на механични повреди още при получаване на пратката от куриера. Липса или механична повреда, установени след като е взета пратката, няма как да бъде доказана.

Внимание!

Всеки път след използване на пръскачката, батерията трябва да се зареди, с цел удължаване на живота и.
Когато зареждате батерията, моля уверете се, че пръскачката е на позиция „изключено“
След използване и зареждане на пръскачката, трябва да се съхранява правилно. Ако няма да я използвате дълго време, моля зареждайте батерията на всеки 2 месеца.
След  употреба почистете пръскачката и я поддържайте суха
Съхранявайте пръскачката на сигурно място. Не я дръжте на пряка слънчева светлина.
Не оставяйте остатъци от утайка на пестициди на дъното на пръскачката.

 

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Снимките са реални и получавате това, коети е на тях.