ELTRADE Cloud вече и с мобилна версия

3
181
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

За улеснение на потребителите, които са се абонирали за облачната услуга ELTRADE Cloud, „Елтрейд“ разработи мобилно приложение, което осигурява достъп до полезна информация за продажбите на фирмата по всяко време.

Ако сте абонати на услугата, можете да инсталирате на мобилното си устройство приложението ELTRADE Cloud Mobile, като го изтеглите безплатно от Google Play Store и App Store.

Приложението не дублира функционалностите на програмата, активирана на работен компютър, а е създадено с цел да визуализира набор от справки директно върху мобилно устройство. Независимо дали сте извън офиса или на път, лесно и бързо можете да проверите през телефона си продажбите за деня, седмицата или пък за предходни седмици. Графичната визуализация на справките дава още по-добра представа за движението на оборотите.

Видът на справките зависи от абонаментния план, който ползвате. Ако нивото е ELTRADE Cloud Start, достъпвате само данни за общите обороти в стойност. В случай че имате абонамент за нива ELTRADE Light или ELTRADE Premium, освен посочените справки, ще получавате информация и за оборота по стокови групи за текущия ден и за предходни дни, ще следите кои са най-продаваните артикули за деня или за минал период.  

Приложението работи с базата данни в облака в реално време, което осигурява бърз достъп до информацията. През него могат да се следят данните на няколко бизнеса с множество обекта.