Професионално почистване от „Райт Клийнинг“ ООД

1
190
Добави коментар
rightcleaning
rightcleaning

Нашите клиенти са водещите в страната търговски обекти, офис сгради и офис помещения, логистични бази, производствени и индустриални помещения (офиси, банки, болници, складове, предприятия, заводи, летища, мобилни оператори) и други.

Усилията на фирма „Райт Клийнинг“ ООД са насочени в развитие на компанията към цялостно обслужване и поддръжка на поверените ни обекти, чрез поемане на отговорност за предоставяне на качествена услуга и сключване на дългосрочни договори. Това постигаме чрез организиране и предоставяне на безупречни услуги, с помощта на автопарк с над 50 превозни средства, иновативна и модерна техника, почистващи препарати предоставени от водещи производители в бранша , високо квалифициран и мотивиран екип, както и правилно обучени и  подготовка на нашите служители.

Мисията на фирма „Райт Клинийнг“ ООД е да продължава да се развива, като модерна компания и да разширява диапазона на предлаганите услуги в областта на професионалния фасилити мениджмънт.

Услуги в областта на професионалното почистване на офиси, почистване на домове, адмнинистративни сгради и други помещения и пространства. Предлагаме също – почистване в София, почистване в Пловдив, почистване във Варна, почистване в Бургас, почистване в Сливен