Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г.

1
74
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

В сезона на Везните през тази година ще забележим по-остро противопоставяне между „аз искам, аз мога“ и „аз трябва да се съобразявам, да си сътруднича, да проявявам толерантност“. Колкото е по-остър този конфликт и във всяка една индивидуална ситуация, толкова повече ще ни се налага да тестваме себе си за издръжливост от една страна, а от друга- вероятността да се сблъскваме с поредица от трудности и предизвикателства е доста голяма.

Мнозина ще бъдат съсредоточени предимно върху себе си, собственото си благоденствие и желания и едва когато не всичко се случва точно така, както са искали, очаквали, тогава ще обърнат поглед и върху отсрещната страна. В известен смисъл може да се каже, че ще се проявява някакъв елемент на принуда да изгладим важни за нас взаимоотношения. Те ще се определят през октомври и ноември като водещ фактор за просперитета ни, сигурността ни, чувството ни за щастие-общо.

Водеща задача ще се превръща да укрепваме връзки, които влияят на бъдещото ни развитие, с които сме в по-тясно взаимодействие.

На този фон- водещият „посредник“ между нас и другите, който е показател за начина, по който си общуваме, обменяме информация и възприемаме чутото- Меркурий ще транзитира вече през зодиакалния знак Скорпион. Трябва да се има предвид, че от този сектор той ще ни подтикне да проявяваме по-голяма подозрителност, склонност да се стремим да вникваме отвъд видимото на неща, да проследяваме причинно-следствени връзки. Все повече ще сме склонни да прикриваме всичките си мисли и намерения, а по-скоро ще действаме стратегически, добре премислено предварително.

Тази тенденция може да се превърне в причина за разпознаване на доста невидими на пръв поглед обстоятелства, понякога и с елемент на изненада.

Концентрираме се предимно в посока- да защитим интереса си, онова, което обичаме, искаме да притежаваме. Ако нашите стремежи не кореспондират с обкръжението ни, това ще е повод да попадаме в доста непредвидими ситуации, защото „целта ще оправдава средствата“, няма да отстъпваме лесно и ще използваме неспецифични методи, за да получим набелязаното.

Във взаимоотношения /лични или делови/, в които хората нямат обща визия за благоденствие- ще ескалира противопоставяне, дестабилизация и в оптимален вариант- това ще отключи креативен подход, за да се изчистят различията. Ако това е невъзможно, тогава ще се прекратят контакти, които носят по-скоро загуби, отколкото щети.

Как се справяме със своеобразното предизвикателство- „хармония, сътрудничество, разбирателство“, разбираме в значима степен в дните около пълнолунието на 01 и 02 декември. Тогава всеки ще демонстрира дали в него преобладават лидерски качества, силно Его, че и егоизъм или способност да се отчитат и виждания, нужди, различни от собствените…

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 28.09- 04.10.20г. Зодия Риби