FUTUREHOME – Умен дом и интелигентни решения – Futurehome

1
119
Добави коментар
FutureHome
FutureHome

Умен Дом означава да живееш Умно

Спестявате време  – Една много мощна функционалност на системите „Умен Дом“ е Дистанционният контрол. В забързаният начин на живот, ние губим много време опитвайки се да стигнем от едно място до друго. Често сме в автомобилите си, които от своя страна неизбежно попадат в задръствания и за „късмет“ това ни се налага точно в най-натовареното време от деня. Защо да губим време в пътуване, когато можем да свършим това което искаме от телефона си? 

Намалявате сметките за електроенергия  – Малко преди да се приберете у дома, климатикът или отоплението засилва работата си, за да създаде комфортна за Вас среда. Поддържа я такава докато сте в жилището и спира когато не сте. Слънцезащитата също така има важна роля говорейки за сметки. В топлите месеци ако Слънцето навлиза безпрепядствено в домът ви, докато вие сте на работа, в офиса или на плаж, имайте предвид, че климатичната система ще работи много здраво, за да поддържа желаната от Вас температура и разбира се, това ще увеличи доста разхода на енергия, респективно и сметките ви за ток. Смарт системата в домът ви може да е настроена така, че да използва много умело нощната тарифа за електроенергия, която има почти с 50% разлика с дневната – Данните са от официалният сайт на Енерго-Про ЕАД. 

дневна – 0.19582 лв/kWh   06:00-22:00 – Ноември-Март,    07:00-23:00 – Април-Октомвринощна – 0.10840 лв/kWh   22:00-06:00 – Ноември-Март,    23:00-07:00 – Април-Октомври

Това е просто един пример как може да намалте месечната си сметка с до 30%, а с нашите системи имате възможност много прецизно да следите промените и разходът на електроенергия във всеки един момент.

Сигурност и безопасност  – Дори само с някоко смарт устройства, лесно може да застраховате вашето жилище от пожар и наводнение. Всяко от тези злополучни събития би ви коствало многократно повече средства и енергия, отколкото добавявнето на смарт система, която дори в допълниение ще бъде и вашата алармена система. Винаги когато прецените, че е необходимо, може да добавите сензори или с лекота може да ги местите до желаните от вас позиции, без да се налага да правите каквито и да промени в жилището си. Колко по-хубаво от това да имате спокойстие и сисгурност във всяка точка на света. И ако ви се налага да отворите вратата на познат или обслужващ персонал, да имате възможност да го направите без грам да се притеснявате.

Прави живота по-лесен и приятен – Комфорт и удобство! Всичко може да се персонализа по най-удобният за Вас начин. Само с глас да спирте и пускате осветление, телевизори, да отключвате и заключвате входната врата и какво ли още не. Нашите смарт системи ви дават възможност да създадете мечтаното жилище още сега.