Дневен хороскоп за 26 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
198
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

10 лунен ден, Луна във Водолей

Ако вчерашният ден ни се е сторил напрегнат, то днес ние ще имаме шанс да се разтоварим от него чрез приятна компания, като общуваме с приятели, прекараме повече време навън.

Мнозина ще изпитат спонтанна необходимост да споделят повече своите мисли, идеи, желания, но също- да проявяват диалогичност и разбиране.

Така че денят ще се окаже доста подходящ да изчистим евентуални недоразумения, да скрепим връзки, да получим подкрепа и т.н.

Луната във Водолей винаги ни прави по-отворени към новото, различното, което сме готови да допуснем в живота си и не случайно този зодиакален знак се свързва с „прогреса“…

И така, в повечето случаи обновяването на нашите планове и като отчитаме гледна точка различна от нашата- в повечето случаи ще има позитивен, надграждащ ефект.

Все пак и при Луна във Водолей ние сме по-склонни да отстояваме правата и свободата си от обикновено /буквално и в по-широк смисъл/. Утре тази тенденция ще се усили и ще направи така, че да изглеждаме по-неконтролируеми и своенравни. Днес обаче, ще можем да поемем „глътка свеж въздух“ , препоръчително е да сме социално по-активни, да споделяме, за да не пропуснем някой шансове…част от тях сами ще застават на пътя ни и под формата на предложения.

Овен, Лъв, Стрелец–  днес няма да ви липсва внимание, така че повечето от вас ще се разтоварят в приятна компания, ще прекарат деня навън с приятели или други хора, от които ще получите вид полза или пък удовлетворение. Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, да водите разяснителни разговори. Възможни са предложения, които е добре да обмислите…В повечето случаи ще благоприятстват бъдещото ви развитие. Изтича една енергийна програма, която касае връзките ви- ще получите вид яснота и нека тя да ви зарадва или ще се вземат определящи решения, след които всичко ще изглежда различно.

Телец, Дева, Козирог– днес можете да въздействате добре на най-близката си среда на съществуване, дом семейство и т.н. Все пак ежедневието ще е доста натоварено и от текущи ангажименти, но вие ще се справите успешно с всички тях. Нараства вероятността да получите морално удовлетворение, вид награда, подарък- буквално и в по-широк смисъл. Повечето от вас успяват да защитят интересите си и да превъртят някой предизвикателства в полза по един бърз или неочакван начин…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е доста позитивен за вас, след вчерашното напрежение за мнозина, днес всичко може да ви изглежда някак по-позитивно, защото се намират варианти, изход и решения от почти всички въпроси, които ви вълнуват. Например- самите вие може да бъдете споходени от доста креативни идеи, които да се реализират и на практика, ще забележите, че влияете повече на хора и текущи събития. Същевременно- можете да разчитате и на доза късмет, спонтанно отключили се възможности. Възползвайте се по оптимален начин от този ден.

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, но постоянно могат да възникват допълнителни ангажименти, които по-скоро ще ви разтоварват от вид напрежение, ще ви показват варианти, особено, ако се нуждаете от такива, а те ще ви бъдат полезни на различни нива- във взаимоотношенията, способността да въздействате позитивно на приоритети, което се отнасят до дома и семейството ви…Днес в различна степен разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, изтича една енергийна програма и нека тя да ви порадва, защити. Ако не всичко се развива според очакванията ви, тогава- точно днес могат да се оформят и алтернативи…