Дневен хороскоп за 28 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
116
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12 лунен ден, Луна във Водолей/Риби

До 18:30 бг време Луната е във Водолей, общуването с околните, високата социална активност ще има положителен ефект върху собствената ни инициативност, способност да се справяме с текущи предизвикателства.

Мнозина ще проявят голяма активност, така че да привлекат съмишленици, с които да обединят усилия и постигнат по-лесно целите си.

Информационният поток по един естествен начин ще се усили, и колкото сме социално по-активни, толкова повече ще нарастват шансовете да се доберем до заплануваното.

Вечерта Луната ще премине в Риби, мнозина ще се почувстват по-изморени или емоционално нестабилни, ще имат нужда от релакс и е хубаво да не пренебрегват вътрешния си глас…да се обиколят само от позитивно настроени хора или от близките си…

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да получите известия, да проведете разговори, които да „палят“ ентусиазма ви, да ви окрилят в бъдещи възможности и перспективи на развитие. Не ви липсва подкрепа и внимание, това ще се окаже подходящо време да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения или ще имате такъв шанс. Вечерта- нараства необходимостта от почивка, релакс, хубаво е да не се претоварвате, някой от вас могат да станат по-емоционални или настроението ще е по-неустойчиво. Доверявайте се в тези часове на интуицията си, тя ще е верен ориентир за доста въпроси, които отчитате за извън контрола си.

Телец, Дева, Козирог– денят може да е натоварен с доста ангажименти, дори над средното ниво, но също така позитивен и резултатен, даващ ви шанс да подействате положително на доходите си. Не е изключено да получите бонус или своеобразна награда за полагани до този момент усилия. Част от шансовете ще ви спохождат по един внезапен начин, но не случаен. Вечерта съзнанието ви ще бъде привлечено от важни за вас хора, обърнете им внимание, ако се налага изчистете някой недоразумения, ще имате такава възможност.

Близнаци, Водолей, Везни– почти през целия ден и по различни поводи ще се оказвате в център от внимание и събития. Същевременно вие можете да насочвате тенденциите , водите важни разяснителни разговори или такива, които ще укрепят ваши връзки, ще ви помогнат да постигнете целите си и т.н. вечерта настроението ви става по-неустойчиво, може да придадете различна стойност на случващото се и според това на кого и в каква степен можете да разчитате. Могат да ескалират скрити възможности или да идентифицирате тайни, там, където ги има…за да вземете мерки.

Риби, Рак, Скорпион– стремите се да получавате вид подкрепа от страна на партньори, влиятелни личности и така можете да откриете варианти на развитие, особено, ако ги търсите, допълнителни източници за печалба, буквално и в по-широк смисъл. По-голяма част от събитията се движат по инерция, така че е по-уместно да не пресирате тенденциите, а да ги следвате, така ще извлечете максимални ползи, понякога и чисто материални. Също- ще можете да реагирате на момента, така че да се справите с евентуални предизвикателства. Вечерта настроението ви е неустойчиво, ако сте таели нещо в душата си, то бързо ще изплува на повърхността и със съответните последици. Изберете си правилна стратегия, така че това да се окаже във ваша полза, а не обратното…