Дневен хороскоп за 29 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
143
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

13 лунен ден, луна в Риби

Луната в Риби винаги ни пренася в един по-цветен свят, а какви ще са нюансите в него, много зависи от онова, което вече е натрупано в нашето подсъзнание като впечатления, преживявания…И така, за  едни денят ще бъде преизпълнен с „розови облачета“, съответно мечти, а за други- това може да се превърне в обезпокоителен ден, с предчувствия, опасения и т.н. Обединяващо правило е, че интуицията ни ще е много силна, в известен смисъл в такива периоди се счита, че нашият дух се стреми да ни предупреди за нещо, по-лесно се свързваме с подобни сили, които ни влияят и т.н.

Може да е полезно да се вслушваме във вътрешния си глас…

Тонусът традиционно през това време не е много висок, може да имаме нужда от почивка, релакс и е хубаво да не се претоварваме.

Трябва да се има предвид и че в такива периоди сме по-уязвими на инфекциозни заболявания и следва да се по-бдителни…

Хубавата музика, водните процедури, пиенето на повече вода- имат подчертано лечебен ефест…

По-податливи сме на внушения и попиваме чуждите настроения, така че трябва да избираме своята компания…

Вечерта- показателни сънища, неспокоен сън…

Овен, Лъв, Стрелец– днес интуитивно можете да стигнете до вид прозрения, да идентифицирате скрити възможности, но и тайни опасности, там, където ги има, така че да се възползвате и съответно-предпазите. Може да сте по-разсеяни от обикновено, да имате нужда от почивка. Ако е възможно, не се претоварвайте. Денят е показателен и до колко можете да разчитате на близкото си обкръжение…Топлота и подкрепа ще са отличен признак. Евентуална тревога или недоразумения във вашия дом или най-близка среда- ще ви подскажат слаби звена, които следва да отстраните, за да не ви действат ерозивно. Можете да се разтоварите в приятна компания, няма да ви липсват възможности. Сега в живота на мнозина има или се появява личност, която да порадва сърцето им.

Телец, Дева, Козирог– днес може да се появят хора, които да докоснат сърцето ви с изказани думи. Водите разговори, срещи, които са ви полезни, приятни и т.н. Денят е подходящ да укрепвате връзки, да изчиствате евентуални недоразумения. Не е изключено някой от вас да решат да разчистят обкръжението си и според това- дали и до колко могат да разчитат на определени личности. Въпреки изострените ви сетива за справедливост, не е лошо да се пазите от вид манипулации. Или- може да узнаете тайни, там, където ги има…Популярността ви или влиянието ви над околните, важни за вас хора расте и със съответните позитиви.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Мнозина могат да разчитат на полезна подкрепа от страна на близкото си обкръжение..Подходящо време да защитите интересите си, да спечелите нещо важно за вас, да получите вид удовлетворение, бонус, повишение, ако условията на труд го позволяват. Днес и утре- мнозина ще се възползват от допълнителни или невидими до този момент източници за облагодетелстване в един по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви е много висока, както и влиянието ви върху близкото ви обкръжение, възползвайте се по оптимален начин, вие определяте емоционалния фон и не само. Можете сами да се превърнете в източник на внезапни възможности, ако сте социално по-активни, търсите подкрепа, одобрение, тогава- ще ги получите, ако не на „първата врата, на която почукате, то на следващата- ще ви отворят“…Мнозина имат предчувствия,  интуиция, която ще ви насочва, помага, няма да ви позволи да се „изгубите“.Вие влияете на тенденциите, това е мощ, но и отговорност. Можете да изпъкнете, да намерите начин да порадвате сърцето си…Не ви липсва внимание, възможни са приятни, полезни известия.