Дневен хороскоп за 30 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
194
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби днес ще усилва многократно нашата интуиция. Ще открием, че тя ще ни подсказва варианти, невидими на пръв поглед възможности, особено, ако се доверяваме на вътрешния си глас и търсим подобни решения.

Част от шансовете и съпътствани с вид прозрения ще застават спонтанно на пътя ни и следствие на натрупани вече тенденции.

Може да се добираме до скрита, но полезна информация, да водим пак така конфиденциални разговори „на четири очи“ и те пак така ще имат своето положително отражение.

Дори и не всичко чуто да е по вкуса ни, знанието винаги е полезно.

Усилват се мечтите, фантазията, но нито една мисъл не „пониква“ там, където няма място да  прорасне, тоест- това също може да е подсказка за бъдещи перспективи на развитие.

Припомням, че при Луна в Риби сме по-уязвими на инфекциозни заболявания и трябва да сме по-внимателни.

Не е изключено също така да сме по-разсеяни, защото сме по-ориентирани не толкова към текущи задачи за изпълнение, а към такива, които извират от душата ни и изпълват съзнанието ни, на тях и най-силно можем да влияем.

Онова, което няма сили и енергия да продължи- се изгубва през това време и не бива да съжаляваме за него…

Овен, Лъв, Стрелец– денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да разпределяте времето си между лични и служебни приоритети. Същевременно днес се появяват алтернативи за развитие, своеобразни „аварийни изходи“, особено, ако търсите такива. Може да се доберете до ценна информация, дори вид подкрепа, която да има положителен ефект върху кариерното ви развитие или репутация като минимум. Денят е подходящ да спечелите нещо като разчитате на тайна или неочаквана подкрепа, а това да има положителен ефект върху материалното ви състояние, онова, което имате-общо. До 03 октомври вие сте в чудесен период да оздравите сърдечни връзки или да създадете такава.

Телец, Дева, Козирог– денят е чудесен да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения. Може да проведете разяснителни разговори или преговори, които да имат широко отражение върху контактите ви, средата ви на съществуване и позиции, които заемате в колектив. Чувате думи, получавате подкрепа, която ще има стабилизиращ ефект на различни нива от живота ви. Полезно е самите вие да сте социално по-активни, за да усилите шансове, които ще се оформят следствие на това…До 03 октомври вие сте в чудесен период да се справите с приоритети, които касаят дома, семейството ви, недвижимо имущество и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен за вас. Вие сте в чудесен период да се представите в оптимално позитивна светлина на работното си място и със съответното отражение на доходите ви или служебни позиции, доходи и т.н. Ако условията на труд го позволяват, то днес можете да направите пробив в кариерното си развитие. Иначе- получавате вид удовлетворение. Подходящо време да спечелите нещо, да подействате позитивно на финансите си. Също- да проведете оздравителни процедури. До 03 октомври мнозина ще проведат доста конструктивни разговори, преговори, ще създадат или укрепят важни за тях връзки с широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– вашата инициативност днес е повод да привлечете внимание и да получите вид подкрепа от страна на по-възрастни и влиятелни личности, да утвърдите авторитета си в колектив. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви под формата на известия или предложения, но те не са случайни, а като отговор на вече положени от вас усилия в миналото, които сега дават своя резултат. Подходящо време да хармонизирате партньорските си отношения, да ги превъртите на по-високо ниво. До 03 октомври вие сте в чудесен период да подействате положително на професионалната си реализация и доходи, действайте и ще успеете…