Нова година 2021 в Дубай от София и Варна 29.12 с 5 нощувки

1
816
Добави коментар
maskk
maskk

НОВОГОДИШНО ПРАЗНЕНСТВО:

За гости на Ibis One Central 3* –  в ресторанта на Novotel Trade Centre (задължително)
Цена с включени алкохолни и безалкохолни напитки:
Възрастен: 115 евро
Дете под 12 год.: 60 евро
Дете под 4 год.: безплатно
 
За гости на Novotel Trade Centre 4* –  в ресторанта на Novotel Trade Centre (задължително)
Цена с включени алкохолни и безалкохолни напитки:
Възрастен: 115 евро
Дете под 12 год.: 60 евро
Дете под 4 год.: безплатно
 
За гости на Holiday Inn Festival City 4* – в ресторанта на Holiday Inn Fesival City (по избор)
Цена с включени само безалкохолни напитки:
Възрастен: 75 евро
Дете под 12 год.: 50 евро
Дете под 7 год.: безплатно
Цена с включени с алкохолни и безалкохолни напитки:
Възрастен: 100 евро
 
За гости на Crowne Plaza Festival City 5* – в ресторанта на Crowne Fesival City (по избор)
Цена с включени само безалкохолни напитки:
Възрастен: 120 евро
Дете под 12 год.: 60 евро
Дете под 6 год.: безплатно
Цена с включени с алкохолни и безалкохолни напитки:
Възрастен: 160 евро

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Депозит в размер на 100лв на човек.
Втори депозит в размер на 300 лева до 01.11.2020
Пълно плащане до 29.11.2020.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 01.11.2020: без неустойка
от 02.11.2020 неустойка първи и втори депозит
от 29 дни до датата на пътуване: 100 % неустойка от целия договор
*Изключение прави само случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването поради затваряне на границите на България и ОАЕ. В такъв случай туроператора се задължава да възстанови внесената от потребителя сума в срок до 14 дни след датата на отпътуване.

Допълнителни покрития (по желание) по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ – пакет Класик с покритие 50 000 евро и пакет Премиум с покритие 100 000 евро:
– Пакет Класик за лица до 65 год – 23 лв
– Пакет Класик за лица над 66 год – 45 лв
– Пакет Премиум за лица до 65 год – 57 лв
– Пакет Премиум за лица над 66 год – 113 лв
 
Пакет “Премиум” – всеобхватна защита по време на Вашата почивка – освен включеното в пакет “Класик” покрити са и следните рискове:
• Прекъсване на пътуването, както и отделно връщане до родината поради заболяване или подозрения за COVID-19, при условие че това е в съответствие с инструкциите и разпоредбите на местните власти. 
• В случай на заболяване на съпруг/а или близък роднина у дома, който има животозастрашаващо състояние поради COVID-19, застрахователят ще съдейства за връщането до родината и ще възстанови разходите за пътуването.
Това включва такси за презаверяване и разходи за неизползвани туристически услуги. 
• Застраховката също покрива разходите за закъсняло пристигане в чужбина или отделно връщане в родината, ако на пътуващия е отказан бординг поради съмнение за COVID-19.
 

ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА! Застраховка „Отмяна на пътуване“ (около 100 лв на човек):
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, която е защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от здравословен, служебен или семеен характер, вкл. Covid-19. Застраховката  покрива разходите за анулиране на пътуването, както и на разходите за заплатени, но неконсумирани услуги по време на пътуването, ако то е било прекъснато. Повече информация в офиса на фирмата.

Отмяна на пътуването поради COVID-19:

Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има животозастрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:

Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. описани в Общите условия по застраховката.
 
Важно уточнение:
– Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
–  Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 
Следните събития също остават изключени от обхвата на застраховките:
– Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
– Страх от предприемане на пътуване,
– Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация
– Груба небрежност и умишлено заразяване с COVID-19.

Вид използван транспорт: Самолет и Автобус

Пътуване на лица с ограничена подвижност:
Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
Забележки:

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 160
Краен срок за записване по програмата: 30 дни преди заминаване
Срок за уведомление за несъбран минимум – 20 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.70 BGN.
Поради променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $450/тон и 1 евро = 1.14 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Обединените Арабски Емирства.
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 00088466/13062010010318 на ЗК „Лев Инс”АД

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМАТА:

Ibis Dubai Deira City Centre 3*
Оценка на Booking: Един от нашите хитове в Дубай! Местоположение, чистота и обслужване. Срещу известния шопинг център: Dubai Deira City Centre. На около 200 м. от 2 метро станция Deira City Centre и на 10 минути трансфер международното летище на Дубай. Безплатен Wi-Fi. Хотелът  предлага за гостите си ежедневно безплатен транспорт до плажа Ал Мамзар Бийч Парк. Гостите на хотелът могат да се възползват от външен басейн и фитнес център на хотел Novotel Deira.

Novotel Deira City Center 4*
Разположен точно срещу Deira City Mall център. Хотелът се отличава със стилен външен басейн, фитнес център. Гостите на Novotel Deira се наслаждават на средиземноморски ястия в Тала ресторанта, а 2-та модерни бара и 24-часов рум сервиз предоставят напитки и закуски денонощно. Хотелът  предлага за гостите си ежедневно безплатен транспорт до плажа Ал Мамзар Бийч Парк.

Holiday Inn Festival city 4*
 
Един от най-новите 4*- ни хотели в Дубай, намиращ в се популярния район на Фестивал Сити. В близост до хотела се намира известния шопинг мол „Фестивал Сити“, а всяка вечер от 19:00 ч. се провежда светлинно и лазерно шоу, както и шоу с фонтани. Стаите са просторни, светли и удобно обзаведени. Гостите могат да се възползват от външен басейн с гледка и фитнес център.