Спечелете 10 ваучера по 150 лв. за магазин Sport Depot

1
221
Добави коментар
pgp

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са: 1 от 10 награди, като всяка награда се състои от ваучер на стойност 150 лв. с ДДС за он-лайн покупки на спортна екипировка или уреди от магазин Sport Depot.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност. Един участник не може да спечели повече от една награда.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е: 1 Харесал официалната Фейсбук страница на Лили Дрогерие, на която се провежда играта; 2. в периода на играта е закупил в рамките на една покупка поне 2 (два) бр. продукти с марката Libresse. 3. регистрирал се е за участие в Играта на посоченото за целта място във фейсбук страницата на Лили Дрогерие 4. регистрирал е номера на касовата бележка за направена покупка на 2 (два) продукта Libresse на посоченото за целта място във фейсбук страницата на Лили Дрогерие. Касовата бележка следва да бъде запазена като доказателство до обявяване имената на печелившите участници.