Спечелете 10 ваучера по 150 лв. за магазин Sport Depot Follow

Спечелете 10 ваучера по 150 лв. за магазин Sport Depot

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са: 1 от 10 награди, като всяка награда се състои от ваучер на стойност 150 лв. с ДДС за он-лайн покупки на спортна екипировка или уреди от магазин Sport Depot.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност. Един участник не може да спечели повече от една награда.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е: 1 Харесал официалната Фейсбук страница на Лили Дрогерие, на която се провежда играта; 2. в периода на играта е закупил в рамките на една покупка поне 2 (два) бр. продукти с марката Libresse. 3. регистрирал се е за участие в Играта на посоченото за целта място във фейсбук страницата на Лили Дрогерие 4. регистрирал е номера на касовата бележка за направена покупка на 2 (два) продукта Libresse на посоченото за целта място във фейсбук страницата на Лили Дрогерие. Касовата бележка следва да бъде запазена като доказателство до обявяване имената на печелившите участници.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност