Да отвърнем на удара: Ето как да се насладим на една стилна и вдъхновяваща есен

1
251
Добави коментар
clashbade
clashbade

Понякога есента е благосклонна към нас и ни позволява плавен преход към по-студените дни на годината, затова нека се възползваме

Междинният есенен сезон, разположил се на прага на прекрасното лято и настъпващата студена зима, не винаги ни поднася приятни емоции. Да, тази година времето е благосклонно към нас, ето защо трябва да се възползваме от тази възможност, а не да потъваме в мрачни мисли, настроени носталгично и връщайки се назад с копнеж за морски приключения и плажни барове. 

Гледаме напред и отвръщаме на удара – нека се вдъхновим от новия период, нека се насладим на свежи комбинации, богати цветове и стилни кройки, позволявайки ни повече свобода в съчетанията. 

Сега е моментът да се разровите в гардероба си и да направите бърз разбор с какво разполагате за предстоящите хладни месеци. Тъкмо ще набележите и нужните покупки, в които трябва да инвестирате, а и ще извадите някои забравени съкровища, не само дрехи, но и ефектни аксесоари към тях. 

Тренчкотът завладява октомври 

Да, нека заповяда тренчкотът, защото преди да започнем да разчитаме на дебелите си палта, той ще ни предпазва достатъчно от вятър и влага. А под него можем да си позволим да облечем почти всичко, в зависимост от градусите навън, разбира се. 

Ако през обедните часове е топло, отдолу може да сте с топ. Друга обичайна комбинация, която е лесна и удобна, е с риза – перфектен избор за офиса.  

Рипс поло

Освен, че е топ актуално, полото е чудесна основа, върху която може да работим върху напластяването. Има сутрини, в които ще се наложи да сте по-дебело облечени, а през деня да съжалите, ако нямате вариант да свалите някоя дреха от себе си. 

Поло от рипсена материя, особено ако е кадифе, се превръща в абсолютен хит тази година. С него може да тръгнете към всякакъв повод, да допълните с панталон или сако, да сте с дънки, на ток или със сникърси.  

Кубинки или боти

Все още можем да се разхождаме или да тичаме по задачи, обути с удобни кецове. Не загърбвайте обаче ботите, които са друг голям фаворит през есента на 2020-та. Кубинките, по-небрежната им разновидност, са особено предпочитани, защото лесно се вписват във всеки моден стил. 

Елегантните модели също не са за подценяване, а с тях може да разнообразим и цветово тоалетите си, тъй като се предлагат в какви ли не тонове.      

Шалове

Няма как да забравите, че е есен, защото вятърът ще ви подсети, ако излезете от дома си без шал. Ако не друго, все пак това е един вече аксесоар за променливата дамска дома, без който никоя съвременна принцеса не може. Той може да преобрази визията ви, да внесе интересен акцент в нея, а и да ви топли, както вече споменахме. 

Не се лишавайте от шалове в колекцията си от красиви елементи, с които обичате да допълвате аутфита си.

Игра на топло

Нека да включим в играта и топлите цветове! При доминиращите и властни черно, сиво, каки, винаги може да се намери място за бордо, бежово, кафяво или керемидено. Съгласете се, че есента е достатъчно щедра към нас, когато говорим за палитра от цветове, затова не позволявайте стайлинга ви да бъде ощетен и завладян от скуката.  

Качествена дамска мода от Алеса