Дневен хороскоп за 07 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
158
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

20 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци винаги усилва информационният поток, чуваме интересни, полезни или важни новини…

Общуването е повод за значими облаги или е най-лесният начин да се постигнат вид успехи.

Ако желаете да преговаряте, да проведете разяснителни разговори- това е един от най-подходящите дни, възползвайте се по оптимален начин…

Денят преминава някак по-леко, търсим и намираме компания, съмишленици, с които да се разтоварим или пък съответно да ни подкрепят.

Случващото се приема хладно, рационално, ориентацията е към вид решения, които възникват спонтанно с по-голяма гъвкавост, съобразителност и бързина на реакциите.

Прекрасен ден за разходки на чист въздух, повече движение, комуникация…

Овен, Лъв, Стрелец– днес получавате интересни, полезни известия, предложения. Можете да прекарате деня леко, разнообразно и приятно следствие на подкрепа, подходяща компания. Денят е подходящ да водите преговори, разяснителни разговори, да скрепите важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н. Денят ви носи множество изненади, не протича по предварителен график, но всичко, което ви дестабилизира евентуално- днес може да намери подходящ вариант, изход, решение…най-ценна е комуникацията, колкото сте социално по-активни, толкова по-широки възможности и на различни нива ще се разкриват пред вас…

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста ефективен. Справяте се с по-голяма лекота с текущи дела и ви се дава шанс да спечелите морално удовлетворение, бонус, подарък, повишение, ако условията на труд го позволяват. Това е прекрасен ден да преговаряте за интересите си, да направите пробив в кариерното си развитие или да привлечете нещо ценно за вас. Днес звездите ви дават шансове на различни нива, но най-много можете да влияете на доходите си и професионалната си реализация, възползвайте се по оптимален начин.

Близнаци, Водолей, Везни– това е един от най-позитивните дни за вас от цялата седмица. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, думите ви имат по-голяма чуваемост и широко отражение. Често ще се оказвате в център от внимание и със съответните последици. Инициативността на повечето от вас е доста висока и така е правилно, в значима степен това ще определи нивото на успехи  или шанс да постигнете онова, което най-много желаете.

Риби, Рак, Скорпион- денят не протича по предварителен график, но същевременно перманентно ще възникват допълнителни шансове, от които да се възползвате. Може да узнаете тайни, да водите конфиденциални разговори, да се възползвате от скрити възможности или варианти, особено, ако търсите такива. Шанс да спечелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение и следствие на вид подкрепа. Хубав ден да укрепите най-близките си връзки в семейството приоритетно, но не само, в този сектор от живота ви се случват позитивни преобразувания.