Нова година 2021 в Царска баня – Хотел Царска баня

1
169
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Царска баня (Royal Bath), гр. Баня, община Карлово, е целогодишен хотелски комплекс , който се намира в прегръдката на Средна гора и Стара планина, на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори и местната лековита торфена кал превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.
Царска баня (Royal Bath) Ви предлага бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен и непретенциозен дизайн, вежливо обслужване и отлична кухня, рехабилитационен център с богато разнообразие от процедури, оборудван с иновативна апаратура, въздействаща моментално на болката, разнообразни релаксиращи и лечебни терапии.сетите природата и да поглезите сетивата си.

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 395 лв. 
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двама настанени и включва:

Две нощувки в двойна стая
Две закуски – от 08:30 ч до 10:00 ч. /Късна закуска на 01.01.2021г. – от 10.00-12.00 ч
Новогодишна Празнична вечеря с богата музикално-артистична програма, томбола, награди, танци и веселие, новогодишна заря
Вечеря за 01.01.2021г, на сет меню, предварително фиксирано
По 1 процедура на ден, на човек
Ползване на открит басейн с топла минерална вода, джакузи и горещо топило, руска баня, сауна, паркинг, безплатен Wi-Fi

  Разположение: Хотелският комплекс е разположен в непосредствена близост до градския парк, мястото предлага възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за едно „здравословно прераждане“.
Царска баня (Royal Bath) разполага с 27 просторни стаи с тераси и 3 апартамента, обзаведени стилно, комфортно и практично.
Комплексът предоставя всички необходими удобства както за релакс, така и за организиране на различни по вид мероприятия. Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени обучения и семинари в Модерната конферентна зала оборудвана с необходимия клас техника. Капацитетът на залата е 80 места.
Очакваме ви!