Моята борба да бъда богър и защо продължих когато всички шансове бяха срещу това

1
129
Добави коментар

От красиви изображения до увлекателни текстове, блогосферата си има своите начини да очарова милиони хора по света. Разбира се не подмина и мен!

Моята история започва, когато много,много отдавна случайно се натъкнах на любимия ми блог, Thetaoofdana. Основно, това е фън шуй и лайфстайл журнал.Този блог е моят номер едно препоръка за всеки, който е в търсене на вдъхновение и най-добрият начин да стартирам деня. 

Блогът е нова, непозната и творческа територия за мен.Като резултат последваха множество книги и мини-курсове по темата, които с радост ще споделям с вас.

Добрите новини за любимите ни автори са, че винаги можем да черпим и да се учим от тях.

Затова и моят първи въпрос към вас е:

Четете ли работа, която искате да творите? Четете ли книгите, на чиито автори се възхищавате?Моята мечта днес е да създам свой блог, с който да се свържа с други страхотни хора и заедно подкрепим житейския си път, споделяйки преживявания, мисли и чувства, които свободно биха разкрили себе си и се отнасят с уважение и благородство към останалите членове.И вие сигурно си мислите „Имате ли таланта за това?“.За всички вас, които подобно на мен мислите и вярвате, че талантът е единствено вродено качество и случваща се практична магия за някои, а за други не, аз проучих малко по въпроса.Талантът може да се дефинира като темпото с което се подобрявате с усилия. Ериксон, когнитивен психолог от Университета на Флорида, го е казал най-добре:“талантът е тези, които се занимават с постоянна практика, в крайна сметка достигат върха на своята област.“.За Ериксон практиката и усилията са в центъра на вниманието. Както обобщава, „В дългосрочен план надделяват онези, които практикуват повече, а не онези, които са имали някакво първоначално предимство в интелигентността или някакъв друг талант.“Вярвате ли в талантите си точно сега?С това ви пожелавам приятен и продуктивен ден и щастливо блогване!хохо,Мариела

Share:facebook –
twitter –
pinterest
Моята борба да бъда богър и защо продължих когато всички шансове бяха срещу това