Дневен хороскоп за 09 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
123
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

22 лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак ще ни помага инстинктивно да се ориентираме в посока, която ще ни помогне да подобрим и хармонизираме средата си на съществуване. Това е отличен ден да се оздравят семейните отношения или други, с които сме емоционално обвързани.

По-лесно се справяме с въпроси, които се отнасят до потребление, също- имущество, битови казуси и т.н.

Във всяка една ситуация ще реагираме по-емоционално от обикновено, денят е цветен, наситен с ярки и запомнящи се преживявания.

Ако на този фон- се погрижим за близките си, демонстрираме съпричастност, това ще има своето по-дълбоко отражение върху отсрещната страна като впечатление и последвало отношение.

Каквото душата ни желае- това ще бъде особено видно. Не ни е лесно да прикриваме истинските си мисли, настроения, отношение. Ако държим на някого-това ще бъде видно и обратно- евентуална непоносимост пак така ще бъде подчертано явна.

Не правим лесно компромиси с интересите си. Ако нещо е в наша „територия“, образно казано- ще намерим начин да го съхраним, обогатим. Но ако някой реши да нахлуе в личното ни пространство неканен и способен да ни навреди, тогава ответната реакция ще е забележително крайна, спонтанна и т.н…

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да предпочитате да се занимавате с въпроси, които са по-скоро лични, извират от душата ви, може да ви поставят пред някакъв избор.

Денят е подходящ да хармонизирате средата си на съществуване, като укрепите семейните си отношения или такива, с които сте емоционално обвързани. Добре балансирате между служебни и лични приоритети. Хубав ден да спечелите нещо и следствие от подкрепа, от страна на хора, които могат да повлияят на онова, което имате в един по-широк смисъл. Ако търсите алтернативи на развитие, да се доберете до желанията си- днес ще възникнат спонтанни възможности в тази посока.

Телец, Дева, Козирог– днес водите доста емоционални разговори, може да проведете срещи или да чуете думи, които да докоснат сърцето ви. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки-романтични или служебни, да водите разяснителни разговори, преговори. Няма да ви липсва внимание и подкрепа. Колкото сте социално по-активни, толкова по-широки възможности ще се разкриват пред вас.

Водолей, Везни, Близнаци– денят ви дава шанс да спечелите нещо, можете да получите бонус, подарък, повишение или подкрепа, която ще ви подейства обогатяващо. Денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продукитвен. Дребни действия имат широко отражение върху репутацията ви, общественото ви положение и сега ви се дава шанс да извоювате успехи, които ще имат своето отражение…

Риби, Рак, Скорпион– инстинктивно се ориентирате в най-правилната посока, която ще ви помогне да осъществите намеренията си. Повечето от вас са доста инициативни и така е правилно, защото емоционалния фон и тенденциите- в значима степен ги определяте вие. Ако желаете силно нещо, в повечето случаи можете да разчитате и на доза късмет, за да го постигнете. Мнозина имат предчувствия, действат инстинктивно и се справят със задачи, за които преди не са намирали изход или решение. Подходящо време да хармонизирате важни за вас отношения, ще имате такава възможност, стига да не са преминати някой граници…