София и изгработка на уеб сайтове

1
128
Добави коментар
hlape
hlape

Търсите направата на евтин сайт, в съответствие със съвременните стандарти – имате готово решение, и това сме ние, екипът на W-seo.com!

Днес, през 2020 година, доста компании предлагат изработка на сайтове.

Сайтът може да бъде евтин, но може да бъде и скъп, всичко зависи от заданието, от това, какъв точно сайт желаете да придобиете.

Нашата компания предлага услугата „Изработка на евтин сайт“, която е предназначена за тези от Вас, които са икономически затруднени, но имат идея за развитие на онлайн бизнес, или желаят просто представяне в интернет пространството.

За кой може да се отнася услугата „Изработка на евтин уеб сайт“?

За строителни компании, търсещи сайт тип визитка.
За фотографи и хора, предлагащи видеозаснемане, отново сайт тип визитка.
За счетоводители, адвокати, юристи.
За фризьорски салони и за хора, управляващи дейност, свързана  с разкрасителни процедури.
Всякакви други, освен електронни магазини или сайтове с динаминчно съдържание.

 

С други думи, ако търсите изгодно решение за нов сайт, то ние сме готови да Ви предложим индивидуално решение, съпътствано с уникална визия, включваща изработване на лого, ако нямате такова, както и с визия, която да е в съответвствие със съвременните стандарти.

Дали можете да се възползвате от безплатен сайт, и струва ли си това? 

Отговорът на този въпрос е: Не Ви съветваме, но имате такава възможност. Можете да си изберете една от трите популярни платформи, предлагащи базови възможности за сайт, а именно Wix.com, WordPress.com и Blogger.com

И в трите платформи можете да си генерирате сайт, буквално с няколко клика, но този сайт няма да изглежда достоверен в лицето на клиентите. Именно и затова Ви съветваме да се възползвате от предложението ни за евтин сайт.

 

Предлагаме изключително изгодна промоция за направата на евтин сайт, която включва хостинг за една година, както и безплатен домейн.

Предложение за евтин сайт

Самата промоция можете да видите тук:

 

Освен направата на този сайт, екипът ни може да Ви предложи и месечна, абонаментна поддръжка.

Цените започват от 50 лв. с ДДС на месец, и включват основни дейности по обновяване на съдържанието, следене на състоянието му, както и други.

Повече за тази услуга можете да откриете тук.

 

И така, нека обобщим. Можете да си генерирате безплатно сайт, а можете да се възползвате и от нашата услуга за изработка на качествен евтин фирмен сайт. Ние, експертите, които от повече от 15 години се занимаваме с Дигитален маркетинг Ви съветваме да се доверите на евтин, но изпипан сайт, и да заобиколите възможността от безплатен такъв, тъй като безплатното не е достоверно и е несериозно в лицето на клиентите.

Нещо повече, когато получите собствен домейн, то ще можете да го промотирате, като той ще бъде лесен за запомняне и във времето ще дава добри резултати.

И последно, няма как да не споменем, че направените сайтове от нашите дизайнери и програмисти, се класират изключително добре в Google. Всеки клиент, възползвал се от услугата „Евтин сайт“ получава и базов пакет SEO оптимизация.

Финални думи

Евтиното излиза скъпо, но не и при нас. При нас евтиното излиза ефективно и качествено.

Нашата визия е следната. Желаем Вие, като наши евентуални клиенти да поверите онлайн бизнесът си на нас и затова рпедлагаме подобна, добра офрета за нов сайт, като вярваме, че ще разберете и силата на СЕО оптимизацията и ще поискате да бъде оптимизиран и изведен на предни позиции в Google.

Можете да заявите нов сайт, попълвайки формата ни за обратна връзка.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Средна оценка

5 based on 8 votes

Марка

VISEO LTD

Продукт или услуга

Уеб сайт на изгодна цена