Готова плътна затъмняваща завеса от плат „Блекаут“ цвят графитено-сив, подходяща за релса или тръбен корниз, височина 250см….

1
118
Добави коментар
apartamenti
apartamenti

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Висококачествена елегантна  завеса от плат „блекаут“  за максимално затъмнение почти на 100%.  Пропускливост на светлина максимум до 5% при пряко слънчево нагряване.  Завесата има и пришита 10см. ширит лента (перделък) и може да бъде поставена на ПВЦ, алуминиева или метална релса чрез кукички и на тръбен корниз. Текстила от който е изработена завесата е трипластов плат изтъкан отвътре с черни нишки обвити в различни цветове с тегло 250 гр/м ². Това което е характерно за него: намалява шума, пести енергия (лятото държи хладно а зимата задържа топлината вътре в помещението), почти напълно затъмнява и предпазва от досадните погледи на съседите.

Артикул

20630

Количество

1 брой

Цветове

графитено-сив

Размери

250х145 и 300×145 (височина x ширина в см.) Готова завеса с пришита текстилна ширит лента 10см..

Привързаност

Завесата има три начина на окачване на ПВЦ, алуминиева или метална релса и тръбен корниз:

-на тръбен корниз ако на него има поставени халки с кукички на тях.-на тръбен корниз като промушите тръбата в гайките-уши по цялата дължина на ширит лентата.

-на ПВЦ, алуминиева или метална релса, като използвате кукички според вида на релсата.

 

Материал

100% полиестер

Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка.Препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва по този начин спестявате и гладенето.

                                  

Тагове: затъмняващи,
завеси,
блекаут