Ръкавица за сухо миене без вода на тяло, коса със защитен слой

1
387
Добави коментар

Описание Ръкавица за сухо миене

Ръкавица за сухо миене на човешко тяло без използване на вода намира приложение: При недостиг или липса на вода. При болни на легло. При хуманитарни кризи.

Предлагаме ръкавици на Dr Helewa Care от Франция и Dymacare от Великобритания. Продуктите разработени от Dr Helewa Франция са с висока степен на защита от зарази и инфекции. Ръкавицата е конструирана така че да  предпази обслужващия персонал и същевременно без вода да измие пациента. Влажна ръкавица за измиване на главата и косата ICSHAMP12 и Влажна ръкавица ICBATH12 за измиване на тялото. Две различни ръкавици напоени със съответните миещи вещества според това, коя част на човешкото тяло ще мием.  Най-отличителното за тези ръкавици е вътрешния защитен слой преграда между болния и обслужващия го. Този слой предпазва от зарази и инфекции болничния и обслужващ персонал. Ръкавиците са много актуални при пандемии от коронавирус COVID-19 и обслужване в дома или в болнично заведение на болни. Повече по този въпрос може да прочетете на COVID 19 защита. . Там ще намерите информация за Торбички с абсорбатор на урина и телесни течности от серията изделия с висока степен на защита на Dr Helewa Care. Тези продукти не позволяват физически контакт между обслужващ и болен. Подходящи санитарни материали, както за ползване в болнични заведения, така и за домашно ползване. Може да ги намерите на Торбички с абсорбатор.

Състав на миещите вещества с които са напоени влажните ръкавици, шапки и кърпи, кодове с означения и описания. Вижте специализираните страници. За ръкавиците на Dr Helewa Care Dr Helewa мокри ръкавици глава, тяло.  За ръкавиците, шапките и кърпите на Dymacare вижте Dymacare® безводно къпане, измиване.

Прилики и различия

Ръкавици, шапки, кърпи за сухо измиване без вода. Продуктите на Dr Helewa Care и Dymacare®.

Dr Helewa Care предлага само ръкавици отделно за тяло и отделно за измиване на глава и коса. Dymacare® предлага ръкавици за тяло, шапки за измиване на глава и кърпи за тяло. На Dr Helewa Care продуктите са със защитен слой за персонала много важно при обслужване на заразно болни. На Dymacare® продуктите са антибактериални и обикновени не антибактериални , ароматизирани и не ароматизирани.