Бърз Фън Шуй за деня:повишете хармонията в дома си със стайни растения

1
114
Добави коментар

Някои хора решително вярват, че Бамбукът е единственото растение, благоприятно от гледна точка на Фън Шуй.Всъщност има много възможности за избор, които могат да паснат на вашия декор, съдействайки за създаването на благоприятна енергия в среда.

Днес се чувства идеално времето да споделя с вас няколко Фън Шуй съвета относно избора ви на стайни растения.

Без значение дали желанието ви е да допринесете за енергия на почивка и релакс в спалнята или привлечете богатство използвайки Фън Шуй философия и концепции или успокоите атмосферата в офиса си, където се съдържа много активна енергия поради електрическото оборудване и твърдите повърхности, винаги избирайте растения, които са с кръгли, меки листа.Избягвайте растения с остри, заострени листа или тръни, включително кактуси , защото се смята, че те отделят отрицателна енергия.Изхвърлете болни или умиращи растения, тъй като те също отделят отрицателна енергия.

Новото растение символизира здравословно начало за вас и вашето семейство, най-доброто време да добавите такова в дома или офиса си е началото на нов месец или година.

Важно е също да се добави, че всяка стая от дома може да бъде облагодетелствена от растения, но бъдете по-внимателни и пестеливи в спалнята, където енергията на цветята може да бъде твърде активна за целите на спалнята, а именно релакс и уединение.

Цветните, весели цветя внасят още повече баланс в живота ви, като например Африканската теменужка, на което растение листата приличат на монети и се смята за много благоприятно за привличане на богатства.

хохо,

Мариела