HCS е сред победителите в Националния конкурс “Най-зелените компании в България”

1
218
Добави коментар
eventA
eventA

Първо място в категорията “Строителство, недвижими имоти, фасилити мениджмънт” спечели HCS по време на конкурса за най-зелените бизнеси в България. Компанията се нареди сред призовите места със своята социална ангажираност и политика към опазването на околната среда. 

Компанията, спечели сърцата на журито със своята отговорност към намаляването на отпечатъка, който всички ние оставяме върху околната среда. Това е причината сред основните услуги на HCS да е именно поддръжката и хигиенизирането на дома и офиса с екологично чисти препарати. Те са нетоксични, биоразградими, щадящи природата и едновременно с това ефективни и надеждни. Благодарение на EKO почистването не се отделят вредни вещества и химикали във въздуха, по повърхностите, както и в отпадните води. Това значително помага за:

грижата за околната среда;по-чистия въздух;по-природосъобразната и здравословна среда на живот.

Надпреварата за „Зелените Оскари“ в своето десето юбилейно издание отличи фирмите,  които устойчиво развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.

„Благодарим на b2b Media за отличието и сме щастливи, че нашите усилия са забелязани и оценени. Това ни дава увереност, че вървим в правилната посока, а грижата за природата зависи от всички нас“, сподели Петър Петров – управляващ собственик на HCS.