Дневен хороскоп за 13 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
240
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

13 октомври, Луна в Дева

Днес по-лесно се справяме с всички текущи дела, освен това действията ни са по-прецизни, забелязваме детайли, възползваме се от тях, в обмена на информация, в действия и т.н.

Известен драматизъм и емоционалност се заменят от хладни и практични оценки, които винаги ни действат стабилизиращо, защото в дребните компоненти можем да открием слабости или позитиви, които ни са толкова важни като ориентир към настоящия момент.

Това е отличен ден да се справим с текущи дела, за които иначе не ни е достигало търпение…

Хубаво време да си направим разчет на приходи- разходи, в късния следобед и вечерта възникват идеи или шансове да подействаме позитивно на онова, което имаме-общо.

Подходящ ден за посещения при специалисти…

Също- да подействаме позитивно на здравето си…

По-организирани сме, изчистваме се от всичко ненужно или вредно или поне го идентифицираме и вземаме мерки, които ще имат своето отражение.

Луната е намаляваща, в Дева, дни преди Новолунието, така че е подходящо да проведе очистителна диета, ще има особено виден ефект.

Възможни са развръзки или показателни събития за професионалната ни реализация…

Препоръчително е да сме по-инициативни в избрано от нас направление, приоритетно в кариерно развитие или здраве, въпреки че може и да е друго, индивидуално и приоритетно за всеки…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е високо ефективен, ползотворен, прекрасен да се докажете на работното си място и да отхвърлите дела, за които преди не ви е достигала воля, вид организираност и т.н. Като минимум- денят е показателен за кариерното ви развитие, успехи или тенденции на работното място, финансово състояние и т.н. , същевременно днес е подходящо да въздействате целенасочено на тази сфера от живота ви и усилията ви няма да останат незабелязани, без последици и т.н. вечерта и в късния следобед може да получите подкрепа, която да ви помогне да спечелите нещо-материално, морално, да въздействате позитивно на онова, което имате-общо.

Телец, Дева, Козирог– това е един от най-продуктивните дни за вас от цялата предстояща седмица, оползотворете го по оптимален начин и с повишена инициативност, ще установите, че всичко ви се получава с по-голяма лекота. Практични оценки ви помагат да намерите вътрешен баланс и сили в себе си, които по един естествен начин ще подействат позитивно на самочувствието ви…Често ще се оказвате в център от събития, внимание, ще оказвате подчертано въздействие на околните, което ще е повод и за морално, емоционално удовлетворение.

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква повишена адаптивност, да балансирате между лични и служебни въпроси, може би да намалите темпото. Денят е подходящ да обърнете внимание на близките си, на семейството си, на вас самите, ще имате такава възможност, а вероятно и необходимост. Ако се нуждаете от вид алтернативи- днес можете да ги набележите. Имате силна интуиция, можете да надникнете отвъд видимото чрез нея или чрез реална информация, която получавате. Пред вас се разкриват, ескалират скрити възможности, но и опасности, ако са се оформили в миналото.

Риби, Рак, Скорпион– днес можете да укрепите важни за вас връзки чрез разяснителни разговори, новини, предложения, собствената ви социална активност. Няма да ви липсват внимание и подкрепа, информационният поток е много усилен, вечерта и в късния следобед може да ви донесе изненадващи известия и в повечето случаи ще са позитивни. Все пак, ако има някой слаби звена във взаимоотношенията- точно днес можете да им въздействате, отново- чрез разговори. По един практичен начин и прозорливо- оценявате позитивите и евентуални негативи във важни за вас контакти. Дни преди да приключи лунния месец е подходящо да се разделите с онова, което застава между вас и определени личности, които влияят на бъдещото ви развитие, за да не провлачвате слабости /там, където ги има/ и в следващия период…Помислете, изградете си стратегия, звездите са достатъчно благосклонни към вас, за да ви подкрепят в това направление.