Нова година 2021 – Почивка на Остров Кипър с Полет от Варна

17
350
Добави коментар
DSTours
DSTours

Нова година 2021 почивка на остров  Кипър с директен полет от Варна

 

 

 

5 дни и 4 нощувки в Лимасол, Кипър

Директен полет Варна – Ларнака с Wizzair

 

 

Кипър или „Островът на Афродита“ е известен с красивите си и чисти плажове, средиземноморска природа и благоприятен климат за почивка на плажа през по- голямата част от годината. Смята се, че богинята на любовта Афродита е родена именно там. Освен да си почивате на плажа, можете да посетите и разгледате много забележителности в Кипър от времето на древни цивилизации и различни култури.

 

 

 

Новогодишна програма на остров Кипър:

 

1 ден:

 

Отпътуване от летище Варна за остров Кипър. Директен полет на Wizzair за Ларнака в 14:25 ч.; кацане в 16:15 ч. трансфер и настаняване в избрания от Вас хотел в Лимасол. Свободно време за почивка и нощувка.

 

 

 2 ден:

 

Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия до Никозия и Лефкара: Катедралата „St.John“ от 17 век, „зелената линия“, която разделя града на турска и гръцка част, старата част на града Laiki Yitonia и Leventis Museum. Отпътуване за Лефкара – живописно селище, популярно с изработката на сребро и фина дантела. Нощувка в хотела.

 

 

3 ден:

 

Закуска и свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Пафос и Курион: гръцко-римския театър от 2 век пр. н.е. в Курион и родното място на Богинята на любовта Афродита – Petra Tou Romiou. Разглеждане на археологическите забележителности на Пафос – Колоната на Св. Павел, Пристанището на Пафос, Мозайките, датиращи от 3 – 5 в. от н.е., свободно време около пристанището. Нощувка в хотела.

 

 

4 ден:

 

Свободен ден за почивка и самостоятелно разглеждане на Лимасол. Посрещане на Новагодина 2021. Нощувка.

 

 

5 ден:

 

Закуска. Трансфер от хотела до летището в Ларнака за директен полет на Wizzair до Варна в 22:05 ч. Пристигане в 23:55 ч. на летище Варна.

 

 

 

Пакетната цена по тази оферта е на човек, настанен в двойна стая на база закуска в хотел „Harmony Bay“ 3* Лимасол, разположен на 100 м. от брега на морето. Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация. Свържете се с Ди Ес Турс, за да получите оферта за настаняване в други хотели по програмата.

 

 

 

Цената включва: 

 

– Самолетен билет Варна – Ларнака – Варна с „Уизер“

– Ръчен салонен багаж с размери 40/ 30/ 20 см;

– 4 нощувки на съответното изхранване в избрания хотел;

– Трансфери летище – хотел – летище;

– Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро. 

 

 

 

 

Цената Не включва:

 

– Доплащане на чекиран багаж по желание;

– Новогодишна вечеря в съответния хотел;

– Доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 г. възраст – по 7,50 лв на човек, на престой.

– Допълнителни екскурзии:

 

* Никозия и Лефкара

* Пафос и Курион

 

 

 

 

Полетно разписание:

 

28.12.20 Варна  14:25 ч  – Ларнака 16:15 ч

01.01.21 Ларнака 22:05 ч – Варна 23:55 ч

 

 

 

 

 

 

Мнение на турагента:

 

Почивката на остров Кипър е много добро предложение за посрещане на Нова година 2021, заради неголямата си отдалеченост от България, красива природа и благоприятен климат през зимата. Полетът от Варна е предимство за всички живеещи в Североизточна България, които могат да се възползват от краткото и удобно пътуване без прекачване.

 

 

 

 

Полезни връзки:
Екскурзии | Екзотични екскурзии | Самолетни билети | Чартъри от Варна и Бургас | Хотели | Туристически услуги