Дневен хороскоп за 14 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
173
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

27 лунен ден, Луна в Дева

Днес Меркурий се обръща в ретрограден, а това е управителят на този зодиакален знак, така че е твърде вероятно всички ние- да усетим по-осезаемо обръщането на тази планета- като по-голяма разсеяност,  дори усещане за умора, дезориентация..Не е изключено да се объркват предварителните ни планове по външни и независещи от нас причини или това е собствената ни разсеяност…

Въпреки всичко обръщането на Меркурий в ретрограден ход и във видимото му движение- може да има и свой позитивен ефект, например- да ни фиксира силно върху даден проблем и да стигнем до вид прозрения, да научим тайни, вглеждането в детайли днес /към които се стремим по един естествен начин при Луна в Дева ще усили тази предразположеност/- и всичко това ще е начало на преосмисляне на въпроси, от миналото към които ще започнем да изпитваме вид съмнения, отново като пример- дали сме избрали вярната посока и…може да променим мнението си, подхода си, така че да получим различен и по-добър резултат…

В такъв момент не е подходящо да се вземат важни решения, окончателни, също- да се подписват договори, споразумения, едва ли ще доведат до нещо трайно и надеждно.

Хубаво е да сме по-внимателни на пътя, също- препоръчително е да не се претоварваме, ако е възможно- да се занимаваме предимно с дела, които можем да изпълняваме по привичка, придобит навик и автоматично, буквално и в по-широк смисъл.

Традиционно при Луна в дева получаваме подсказки- за професионалната си реализация, здраве, така че да вземем мерки, според силни и слаби звена, които набелязваме.

Овен, Лъв, Стрелец– денят не протича по предварителен график, но същевременно е натоварен от ангажименти, някой от които могат да бъдат допълнителни, непредвидени и такива, които ви извеждат от обичайния ритъм. Хубаво е да не се претоварвате, също да реагирате на момента ,за да можете да се възползвате от шансове, но и да се предпазвате от евентуални предизвикателства. Ако има деструктивни процеси, които засягат кариерното ви развитие или здраве, днес те ще бъдат особено видни, за да вземете мерки. Случващото се може да е превратна точка, която ще покаже- върху какво ще работите и на какво ще разчитате до началото на ноември, също- с какво трябва да се справяте като допълнителен или скрит процес. Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си, ако е възможно- подходящо е да се освободите от всичко ненужно, вредно, за да подействате оздравително и на различни нива от живота си.

Телец, Дева, Козирог– днес може да проведете разяснителни разговори, да чуете новини, които дълбоко да повлияят вашето мнение и настроение към важни за вас хора- в личен или делови аспект. В този процес можете да разгадаете тайни, там, където ги има и това допълнително ще промени вашите отношения. Случващото се днес може да се счита за превратна точка, която ще определи промени в контактите ви, среда на съществуване и т.н. В оптимален вариант случващото се днес- ще ви накара да преоцените онова, което отчитате за ценно, вие ще промените подхода си, съответно ще укрепите едни отношения, които искате да останат в живота ви, но от други може да се дистанцирате, а какво ще последва като окончателен вариант ще бъде видно в началото на ноември.

Водолей, Везни, Близнаци– решават се важни въпроси, които касаят близката ви среда на съществуване-дом, семейство, недвижимо имущество или това са приоритети, които са се натрупали във времето и са останали без решение…Е, сега и до началото на ноември ще имате възможност да промените хода на събитията, нещо като втори шанс за въздействие, но е важен анализа към настоящия момент, тоест- ясно да идентифицирате евентуални слаби звена, които имат негативен ефект върху бъдещото ви развитие, репутация, стабилност и съответно да ги отстраните…Обръщайте внимание на случващото се, това може да е зараждаща се нова тенденция, дори и да е свързана с нещо старо.

Риби, Рак, Скорпион– осветяват се важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. Може да чуете новини, да проведете разговори, които ще покажат всички силни и слаби звена в тези отношения. До началото на ноември-  вие ще можете да изчистите евентуални недоразумения, така че да укрепите съответните контакти, но ако това е невъзможно, тогава ще се разделите с евентуални илюзии и ще прекратите онези- които нямат място в бъдещото ви развитие. При всички случаи навлизате в период на размисли, преоценки относно важни за вас хора, вид прозрения или новини днес- могат да ви помогнат да изберете най-вярната за вас посока…